Cărţi în dar, de pus sub brad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cărţi de la Editura Vremea, de pus sub brad
Cărţi de la Editura Vremea, de pus sub brad

În sacul Moşului au fost adăugate cărţi pentru toate vârstele, proaspăt scoase din tipar. Sunt cărţi care îţi schimbă starea de spirit, cărţi pe care le poţi citi şi reciti de câte ori simţi nevoia sau pe care să le transformi într-un nobil cadou de iarnă pentru cei dragi.

Nu ţi-a plăcut anul 2020? Măcar ultimele lui zile să-ţi fie pe plac. Editura Vremea înveseleşte atmosfera acestor zile. Iată cum: fascinante titluri de carte şi oferte de preţ negociate de însuşi Moş Crăciun.

Colecţia Mic dar şic a fost completată cu cel mai nou titlu al celebrului scriitor/ilustrator lituanian, Kestutis Kasparavicius. Cartea se intitulează „Crăciun! Crăciun!” (https://bit.ly/2IMWvxt)  şi cuprinde unsprezece povestioare vesel ilustrate despre pregătirile de Crăciun aşa cum se desfăşoară acestea în lumea celor mai simpatice vieţuitoare – piţigoi, veveriţe, urşi, pisici, căpriţe etc.

carti de pus sub brad

Editura Vremea a pregătit chiar mai multe pachete de cărţi din colecţia Mic dar şic, cu reduceri de preţ consistente – până la 40% reducere de preţ la unele dintre cele mai căutate titluri de cărţi pentru copii. E disponibil şi un pachet (https://bit.ly/3a98LDF) cuprinzând celelalte trei titluri semnate de Kestutis Kasparavicius şi publicate în România de Editura Vremea.

Pentru cei dornici să intre în atmosfera religioasă a lunii decembrie, editura pune în sacul lui Moş Crăciun titluri ale colecţiei Marile Texte ale Creştinismului (https://bit.ly/34cXf6p) la preţuri de sărbători. Cele patru Evanghelii comentate de Cristian Bădiliţă se adaugă Apocalipselor lui Ioan şi Pavel pe lista cărţilor de citit sau oferit cadou. Pachetul Arhiepiscopului Chrysostomos al Etnei (https://bit.ly/2KnJmeI)  cuprinde patru titluri emoţionante inspirate din vieţile Sfinţilor Părinţi – o lectură recomandată cititorilor de orice vârstă.

Cei interesaţi de atmosfera culinară se pot bucura de două titluri potrivite lunii decembrie: perioada de post – cartea Măicuţei Agafia Roşca de la Mănăstirea Văratec, „Bucate mănăstireşti şi alte sfaturi de folos” (https://bit.ly/3gKyZ0n), respectiv perioada meselor îmbelşugate de Crăciun şi Revelion – „Carte de bucate boiereşti” (https://bit.ly/2W9ohau)  semnată de Mihail Kogălniceanu şi Costache Negruzzi.

carti de pus sub brad

Momentul Decembrie 1989. Se împlinesc 31 de ani de la Revoluţia din 1989, iar la Editura Vremea se găsesc titluri pe această temă, de adăugat în sacul lui Moş Crăciun. Pachetul Decembrie 1989 (https://bit.ly/3oUtbVb)  cuprinde mărturii ale unei jurnaliste Reuters – „Cronici din Est”, ale unui sociolog – „Revoluţia ca spectacol”, şi chiar mărturia ilustrată a editorului Silvia Colfescu despre tulburătoarea vară 1990 – „et in Golania ego”.

carti de pus sub brad

Dar cei care tânjesc după vremurile bune de altădată, după momente de bună-dispoziţie, pot alege titluri din Planeta Bucureşti: „Baluri din România modernă 1790-1920” (https://bit.ly/3a8dVzL), „Regine şi prinţese regale ale României” (https://bit.ly/37dCPfx), „Povestiri din alte vremi” (https://bit.ly/34bvZ8f)    sau colecţia Vechiul Bucureşti, a Leliei Zamani (https://bit.ly/3nkXGTC).

Toate aceste titluri sunt disponibile cu reduceri considerabile de preţ, exclusiv pe site-ul www.edituravremea.ro

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite