Armada, cel mai consistent imprint de SF, fantasy și thriller de pe piața românească, împlinește 5 ani. George R. R. Martin și Stephen King, printre cei mai importanți autori

0
Publicat:

În această toamnă, Grupul editorial Nemira sărbătorește împlinirea a 5 ani de activitate a imprintului Armada, cel mai consistent imprint de SF, fantasy și thriller de pe piața românească de carte. Cu peste 200 de titluri publicate de la lansare, Armada îi are în portofoliu pe unii dintre cei mai populari autori ai genului: George R. R. Martin, autorul romanului „Urzeala tronurilor”, Stephen King, maestrul literaturii horror, Frank Herbert, creatorul universul „Dune”, Andrzej Sapkowski, creatorul seriei Witcher, care a stat la baza celui mai popular joc video din lume și mulți, mulți alții.

image

Laureate ale celor mai importante premii ale genului, cu milioane de cititori în întreaga lume, romanele din portofoliul Armada sunt cărțile potrivite pentru cei care apreciază puterea imaginației și care caută mereu o continuare pentru întrebarea „ce ar fi dacă?”.

În urmă cu mai bine de cinci ani, când am început să schițăm imprintul Armada, am cântărit cu grijă toate componentele. Ne-am dorit să îmbinăm vocile marilor scriitori de gen, cu cele ale autorilor tineri, capodoperele evergreen, cu noul val, clasicul, cu noul. După 5 ani și aproximativ 200 de cărți, cred că rețeta noastră a fost potrivită și că oricine dorește să evadeze într-o altă lume cu ajutorul literaturii, oricine visează la o aventură cu adevărat extraordinară, oricine vrea să călătorească pe o altă planetă, să se întoarcă în timp ori chiar să ajungă până la capătul timpului și al spațiului poate găsi în librării o carte Armada pe care să o deschidă și cu ajutorul căreia să găsească intrarea într-o altă lume”, declară scriitorul Marian Coman, redactor-șef al imprintului Armada.

Sărbătorirea celor 5 ani de Armada va dura pe tot parcursul toamnei și se va dezvolta la confluența dintre portofoliul remarcabil de scriitori ai imprintului și iubitorii acestor opere, probabil cea mai mare și mai unită comunitatea de citititori din România. Totul va culmina pe 31 octombrie, cu cel mai fantastic Halloween party! Mai multe detalii și informații găsiți mereu pe paginile de Facebook și Instagram Nemira, sau pe site.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite