Alex Michaelides, autorul mai multor bestsellere, vine la București pentru o nouă lansare

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alex Michaelides – autorul bestsellerurilor Pacienta tăcută, Fecioarele – vine în România cu ocazia lansării celui mai recent roman al său, Furia. Miercuri, 20 martie 2024, ora 19:00, la Teatrul Național București (TNB) – Sala Media (Bulevardul Nicolae Bălcescu 2) autorul britanic va dialoga cu scriitoarea și jurnalista Ioana Bâldea Constantinescu și va semna autografe pentru cititori.

image

Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări pe linkul următor: https://forms.gle/879HjLrZTTsTKieb9. Accesul general este permis cititorilor la sesiunea de autografe, începând cu ora 19.45.

Furia este un thriller hipnotizant, plin de suspans, despre o fostă vedetă de cinema care pleacă împreună cu prietenii pe o insulă grecească unde totul este dat peste cap atunci când are loc o crimă. Publicat la începutul lui 2024, romanul a fost primit extraordinar de publicul din țara noastră, aflându-se deja la un al doilea tiraj. Primul roman al scriitorului, Pacienta tăcută, este cel mai vândut titlu din portofoliul marca Editura Litera. 

image

„Hipnotizant – un labirint de cotituri bruște și surprize, chiar mai bun decât Pacienta tăcută. Furia este o îmbinare dintre Magicianul lui Fowles și Istoria secretă a Donnei Tartt, cu acțiunea pe o insulă grecească unde nimic nu este ceea ce pare, iar Alex Michaelides este un magician extrem de talentat.” – J.P. Delaney

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite