Ai Traviata vineri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colecţia „Mari spectacole de operă“ continuă cu o capodoperă semnată de popularul compozitor italian Giuseppe Verdi. Fiecare număr al colecţiei cuprinde un album cartonat, un CD şi un DVD, la preţul total de 19,99 lei. Pe CD-ul de vineri poate fi admirată vocea inegalabilei Maria Callas.

Cel de-al doilea număr al super-colecţiei de mari spectacole de operă va fi distribuit vineri, numai împreună cu ziarul „Adevărul", şi va fi dedicat unei capodopere a marelui compozitor italian de operă Giuseppe Verdi: „La Traviata".

La un preţ total de 19,99 lei, cumpărătorii „Adevărului" vor primi ziarul, ghidul TV şi albumul cartonat „La Traviata", care conţine atât un CD, cât şi un DVD (subtitrat în limba română), cu înregistrări celebre ale capodoperei verdiene. Pe CD poate fi ascultată vocea marii dive Maria Callas - cea mai cunoscută cântăreaţă de operă din toate timpurile -, într-o înregistrare din 1955.

Chiar şi cei care nu sunt consumatori fervenţi de muzică de operă nu ar trebui să rateze pachetul oferit de „Adevărul" vineri. Este vorba de o sfâşietoare poveste de dragoste nefericită, capabilă să mişte inima oricărui spectator, indiferent cât de connaisseur ar fi el sau nu.

 O curtezană nefericită, bolnavă de tuberculoză, se îndrăgosteşte de un tânăr de condiţie bună, care-i răspunde cu o dragoste egală. Femeia va trebui să lupte, însă, pentru dragostea ei, atât cu boala care o macină necruţător, cât şi cu familia iubitului ei, care nu e pregătită să accepte această dragoste damnată. Violetta se stinge într‑un mod sfâşietor, răpusă de teribila boală, dar este mântuită prin dragostea iubitului ei. 

image
CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite