Actorul Alexandru Lulescu va fi înmormântat luni la Cimitirul Bellu

0
0
FOTO Arhivă / ADEVARUL
FOTO Arhivă / ADEVARUL

Actorul Alexandru Lulescu va fi înmormântat luni, la ora 14.00, la Cimitirul Bellu, a anunţat Teatrul de Revistă. Persoanele care doresc să-i aducă un ultim omagiu actoului, o pot face duminică, 19 iunie, ora 9:00, în foaierul Sălii Savoy a Teatrului „Constantin Tănase”, din Calea Victoriei nr.33.

Alexandru Lulescu a făcut parte şi din distribuţia musicalurilor de succes: „Groapa” (text: Eugen Barbu/muzica: Radu Şerban) şi „O premieră furtunoasă”, după „O noapte furtunoasă” de I.L.Caragiale (text şi versuri: Octavian Sava, muzica: Marius Ţeicu).

Timp de douăzeci de ani, a format împreună cu un alt mare actor, Nicu Constantin, unul dintre cele mai de succes cupluri umoristice, fiind deseori supranumiţi „Regii umorului” sau „Cavalerii râsului”.

Actorul a fost omagiat pe scena Teatrului „Constantin Tănase”, anul trecut, în luna octombrie, în prima ediţie a Galelor Savoy. Avea să fie ultima sa apariţie pe scena pe care a slujit-o aproape 60 de ani. Anul acesta, pe 1 iunie, a împlinit 90 de ani, fiind considerat cel mai longeviv actor al Teatrului de Revistă.

Mai multe - Cultură

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite