Conductă de bere la domiciliu: bărbatul care bea bere de la robinet la orice oră, chiar la el în bucătărie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducta de bere porneşte din magazinul de la parter şi ajunge până în apartamentul rusului Andrey Eremeev, care serveşte berea direct de la robinet. FOTO odditycentral.com
Conducta de bere porneşte din magazinul de la parter şi ajunge până în apartamentul rusului Andrey Eremeev, care serveşte berea direct de la robinet. FOTO odditycentral.com

Într-o tentativă de a-şi domoli pofta de nestăvilit pe care o are pentru bere, un rus şi-a instalat  în bucătărie o conductă personală de bere.

Mecanicul rus Andrey Eremeev a devenit cunoscut în oraşul Chelyabinsk după ce şi-a instalat în bucătărie o conductă prin care trece nu apă, ci bere, pe care o bea direct de la robinet.

Ideea i-a venit de la o glumă, dar când la parterul blocului în care locuieşte s-a deschis un magazin de bere, Eremeev a început să se gândească din ce în ce mai serios la cât de bine ar fi să aibă acces nelimitat la bere printr-o conductă, iar gândul nu i-a mai dat pace.

Proprietarii magazinului, care la început au râs de propunerea lui Eremeev, au acceptat să-i facă acestuia hatârul. Astfel, după obţinerea aprobărilor necesare, care a durat ceva timp din cauza faptului că nu exista legislaţie pentru solicitarea lui - fiind prima persoană din ţară care făcuse o astfel de cerere -, acum rusul se poate bucura oricând de bere de la robinet.

Eremeev are în prezent două robinete în bucătăria lui - unul pentru apă caldă şi apă rece, iar altul pentru bere. Potrivit acestuia, nu au fost necesari decât 10 metri de conductă, robinetul de bere fiind conectat la o serie de conducte legate, la rândul lor, la un butoi de bere din secţiunea de refrigerare a magazinului, butoi folosit doar de Eremeev. 

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite