Concurs inedit: bărbatul cu cel mai mic penis câştigă un iPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii care vor să participe la concurs îşi pot păstra anonimatul
Bărbaţii care vor să participe la concurs îşi pot păstra anonimatul

Competiţia se desfăşoară în Danemarca şi este organizată de un site erotic. Şase bărbaţi au trimis deja fotografii pentru a se înscrie în concurs.

Site-ul, Singlesex.dk, este deţinut de Morten Fabricius, un bărbat în vârstă de 45 de ani. Acesta a organizat de curând un alt concurs inedit: a premiat bărbatul danez cu cel mai frumos penis. „Este o competiţie ciudată, amuzantă şi aproape excesivă", a declarat Fabricius pentru AFP. Ea atinge inima virilităţii, cel mai important lucru pentru un bărbat. Există atât de mulţi bărbaţi nefericiţi, care cred că trebuie să aibă un penis uriaş, dar nu este normal să ai unul enorm", a completat bărbatul.

El speră ca acest concurs să convingă oamenii să se amuze pe marginea unui subiect atât de sensibil şi să posteze imagini, chiar şi sub anonimat.
Concursul se va desfăşura până pe 31 ianuarie 2013, timp în care bărbaţii trebuie să trimită poze cu organul sexual în erecţie, fotografiat lângă o bandă gradată sau o riglă. Fabricius a anunţat că vor exista doi câştigători: unul cu penisul cel mai mic ţinând cont de numărul de centimetri, iar altul desemnat de membrele site-ului, pe baza fotografiilor. Cei doi vor primi câte un iPhone. Locurile al treilea şi al patrulea vor fi recompensate cu o tabletă iPad 3.

Şase bărbaţi au trimis deja fotografii pentru concurs, dar organizatorii vor să le analizeze înainte de a le publica pe site, pentru a se asigura că nu sunt luate de pe internet.

Sexologul Vivi Hollaender a declarat pentru AFP că are adeseori pacienţi îngrijoraţi că organul lor sexual este prea mic. „Cel mai mic penis din lume are doar 1,5 centimetri în erecţie", a spus aceasta. „Posesorul" i-ar fi spus sexologului că viaţa lui intimă este satisfăcătoare.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite