Cele trei tipuri de oameni pe care ar trebui să îi eviţi pentru a avea succes, potrivit unei celebre profesoare de yoga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trebuie să ne înconjurăm cu oameni care visează mai mult decât noi
Trebuie să ne înconjurăm cu oameni care visează mai mult decât noi

Profesoara internaţională de yoga Dana Ţupa dezvăluie cele trei tipuri de personalităţi pe care ar trebui să le evităm pentru a nu fi afectaţi în mod negativ şi împiedicaţi să ne atingem obiectivele.

Dana Ţupa, recunoscută ca expert în yoga la nivel internaţional, afirmă că succesul în viaţă constă în a ne alege foarte bine anturajul, în a decide de cine să ne lăsăm influenţaţi sau nu şi în a încerca să evităm factorii perturbatori care ne pot destabiliza de la drumul nostru asumat.

În opinia specialistei, cele trei tipuri de personalităţi care ne ţin departe de la obiectivele noastre

Tipul negativ

„Acest tip de persoană pare să aibă o problemă pentru fiecare soluţie şi iubeşte să scurgă entuziasmul din orice idee nouă. Când se deschide o fereastră spre oportunitate, el te va trage la umbră. Îţi va împiedica energia şi îţi va încetini ritmul. Nu îţi va oferi energie dacă te vei înconjura de acest tip de persoană. Nu te poţi aştepta să ai o viaţă pozitivă dacă te înconjori cu oameni negativi“, explică Dana Ţupa.

Tipul critic

„Criticii sunt cunoscuţi pentru că au de găsit tot timpul ceva deranjant de spus despre toată lumea şi sunt deosebit de faimoşi pentru tranzacţionarea informaţiilor confidenţiale sau negative despre ceilalţi. Criticii folosesc bârfele pentru a le lega şi pentru a controla miniaturi. Nu lăsaţi niciodată pe nimeni care nu a făcut nimic să vă spună cum să faceţi ceva“, declară profesorul de yoga.

Tipul victimă

„Niciodată nu este capabil să accepte responsabilitatea personală, viaţa pare nedreaptă faţă de victime. Puntea este întotdeauna stivuită împotriva victimelor şi nu au decât ghinion. Îi veţi recunoaşte prin scuzele lor de semnătură“, menţionează Dana Ţupa.

Sfatul expertei este să vă înconjuraţi cu oameni care visează mai mult decât voi. „Îmbunătăţiţi cu pasiune totul în calea dumneavoastră, de la procese şi produse, la colegi, prieteni, angajaţi. Ei cred că orice este posibil şi ei vor crede în tine. Cea mai importantă atitudine de urmărit, desigur, este a noastră. Nu putem schimba întotdeauna oamenii sau circumstanţele din viaţa noastră, dar putem schimba întotdeauna răspunsul nostru. Excelenţa nu este o abilitate; este o atitudine, iar gândirea pozitivă generează obiceiuri curajoase. Ori de câte ori aveţi ocazia, deveniţi încurajator şi motivant pentru ceilalţi. Nu aspiraţi niciodată să fiţi cel mai bun din echipă. Aspiraţi să fiţi cel mai bun, pentru echipă“, conchide profesorul internaţional de yoga Dana Ţupa, fondatorul Purna Yoga Academy – prima şcoală de yoga din România acreditată de Yoga Alliance International din Statele Unite.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite