Ce se întâmplă dacă nu faci duş 2 zile. Pericolul la care îţi expui corpul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este o necesitate zilnică şi ne apără de microbi şi diverse bacterii din exterior. Este o modalitate de destresare după o zi lungă la birou. Poţi sări peste duşul zilnic doar o singură zi, dar în a doua trebuie să te speli neapărat. Vom afla în continuare ce se întâmplă dacă nu faci duş 2 zile!

Uneori, este obositor să faci un duş în momentele în care te simţi vlăguit. Sau dacă îţi este rău sau eşti internat în spital. Dar să sari peste duşul zilnic este într-adevăr atât de normal şi inofensiv pentru sănătatea ta?

Ce se întâmplă dacă nu faci duş 2 zile

1. Mirosul neplăcut

Mirosul e creat de bacterii de pe pielea noastră şi produc deşeuri. Transpiraţia este o modalitate de a scăpa de produsele deşeurilor, astfel încât pielea noastră conţine o mulţime de toxine şi este un mediu primordial pentru bacteriile care trăiesc acolo după ce transpirăm, mai ales după sală. Deci, duşul este singura modalitate de a scăpa de sudoare, mirosuri şi izuri neplăcute.

2. Infecţiile pielii

Dacă bacteriile şi germenii nu sunt eliminaţi, se reproduc repede şi dăunează pielii prin răspândirea infecţiilor. Provoacă mâncărimi şi inflamaţii ale pielii. Spălarea este cel mai natural mod de a scăpa de ele.

Află continuarea doar aici! 

Ce probleme de sănătate ascund coşurile de pe faţă?

Răceală sau gripă? Află cum le deosebeşti

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite