„Casa Diablo“: regulile pe care trebuie să le respecte dansatoarele în singurul club de striptease pentru vegetarieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Casa Diablo“ este un rai nu numai pentru bărbaţii care vor să se distreze într-un club de striptease, ci şi pentru vegetarieni. Dansatoarele care lucrează în localul american trebuie să respecte reguli stricte impuse de patronul decis să convertească la veganism cât mai mulţi clienţi. Inclusiv logo-ul clubului înfăţişează o diavoliţă sexy care ronţăie un morcov.

Oraşul Portland din SUA este considerat un fel de „Mecca pentru vegetarienii“ din SUA, graţie unei comunităţi adventiste de Ziua a 7-a care s-a stabilit în zonă încă de la 1800. Oraşul a încercat să răspundă nevoilor comunităţi, a cărei religie pledează pentru un stil de viaţă sănătos, care exclude fumatul, alcoolul şi carnea de porc, cei mai mulţi adoptând dieta vegetariană. Recent s-a deschis şi primul mall din oraş dedicat vegetarienilor, informează publicaţia „Los Angeles Times“. 

Patronul localului de striptease, Johnny Diablo se declară vegetarian convins şi, după cum a explica într-un interviu pentru publicaţia „The Guardian“, jumătate din fetele care lucrează la „Casa Diablo“ sunt vegetariene. Scopul declarat al patronului este ca bărbaţii atraşi de fetele frumoase din club să încerce mâncarea exclusiv vegetariană din meniu şi să se convingă de faptul că este cât se poate de gustoasă.

În afară de meniul vegetarian, stripteuzele nu au voie să poarte la locul de muncă haine sau accesorii făcute din piele, blană, mătase naturală, lână, pene sau din orice alt material de provenienţă animală. Johnny Diablo consideră că abordarea sa este într-o anumită măsură similară cu campaniile organizatiei PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) penttru apărarea drepturilor animalelor, în care apar femei goale, printre care şi vedete ca Pamela Anderson.

image

Logo-ul clubului Casa Diablo, o diavoliţă sexy care ţin un morcov în mână. FOTO Facebook 

Pe de altă parte, conducerea clubului a fost dată în judecată de două dintre dansatoare, la începutul acestui an, pe motiv că nu li se respectă drepturile salariale şi pentru că sunt tratate mizerabil. Angajatele nemulţumite, Matilda Bickers şi Amy Pitts, au povestit că fetele sunt amendate pentru cea mai mică abatere de la regulament, fiind cronometrate inclusiv pentru a se vedea cât de repede îşi scot hainele atunci când sunt pe scenă. De asemenea, acestea s-au plâns că unii angajaţi sau manageri le-au atins într-o manieră nepotrivită în timp ce se aflau la muncă.
Localul a intrat în atenţia presei internaţionale şi în 2013, când s-a aflat că una dintre dansatoare făcea schimb de mesaje incitante pe Twitter cu un politician din New Jersey, Cory Booker, care candida la acel moment pentru un loc în Senatul american.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite