Articol publicitar

Când viaţa îţi dă lămâi, bea Nestea!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Da, ştim, vorba iniţială era „Când viaţa îţi dă lămâi, fă limonadă!“. Dar de ce să te mai oboseşti când Nestea are deja pentru tine o băutură bună şi un îndemn la fel de bun: „Eliberează-te de griji!“?

Ce-ar fi să savurezi toate momentele care îţi sunt oferite de viaţă relaxat, eliberat de griji? Trăim vremuri altfel însă gustul adevărat al vieţii rămâne neschimbat. Savurează-l din plin!

Ţi se par vorbe din literatura motivaţională? Dar, hei, măcar ai încercat să iei lucrurile mai uşor, să laşi grijile pe planul doi şi să te bucuri de clipă? Cât de conştient eşti de ceea ce-ţi oferă bun viaţa? Cât de bine vezi avantajele şi oportunităţile? Nu te-am convins? Atunci, te mai îndemnăm o dată:

Relaxează-te, revigorează-te şi eliberează-te de griji!

Cu un pahar de NESTEA. Te ajută să fii atent la aspectele pozitive ale vieţii, să capeţi o altă perspectivă asupra micilor impedimente zilnice sau să faci mai uşor faţă stresului de zi cu zi. Ai putea începe cu Nestea Green Tea Citrus*. Aroma ceaiului verde în combinaţie cu cea a citricelor te va încânta maxim. Şi încă ceva: să nu uiţi că Nestea este fără coloranţi şi conservaţi adăugaţi, are doar arome naturale.

Eliberează-te de griji având alături oricare din sortimentele de ceai rece Nestea, savurând gustul delicios şi răcoritor al amestecului de ceai, apă şi fructe:

  • Nestea Lămâie
  • Nestea Piersici
  • Nestea Fructe de pădure
  • Nestea Mango şi ananas
  • Nestea Ceai verde cu aromă de citrice.  

*Din această toamnă, şi la 0,5 l.

Despre NESTEA: Începând cu anul 2019, brandul Nestea este parte din portofoliul companiei Maspex  Romania. Compania deţine o poziţie puternică pe piaţa din România, Bulgaria şi Ungaria în categoria JNSD, brandul Nestea întregind portofoliului produselor de succes. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite