VIDEO Tânăr „compostat“ de un taur înfuriat la un carnaval din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr care a participat la un festival spaniol a suferit cele mai mari răni făcute vreodată de un taur FOTO: AP
Un tânăr care a participat la un festival spaniol a suferit cele mai mari răni făcute vreodată de un taur FOTO: AP

Un turist american în vârstă de 20 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost rănit de un taur la festivalul spaniol Carnaval del Toro (trad. - Carnavalul Taurului), din provincia spaniolă Salamanca.

Benjamin Miller, un tânăr de 20 de ani din statul american Georgia, a fost grav rănit la o cursă de tauri organizată în oraşul spaniol Ciudad Rodrigo. El a fost transportat de urgenţă la spital şi supus unei operaţii de trei ore, după ce taurul de care s-a apropiat l-a împuns cu coarnele, l-a ridicat şi l-a aruncat pe jos.  

Medicul care a realizat intervenţia a spus că a fost „cea mai mare rană făcută de un taur“ pe care a văzut-o, fiind afectate coapsele, sfincterul şi spatele.

Una dintre răni avea o lungime de 40 de centimetri, iar Miller a suferit mai multe hemoragii în urma incidentului, potrivit publicaţiei britanice „Daily Mail“.

festival tauri Spania

FOTO: AP

Intervenţia chirurgicală a reuşit, iar tânărul se află acum la terapie intensivă. El vizita provincia spaniolă Salamanca împreună cu un grup de colegi de facultate. Alte două persoane au suferit răni mai uşoare în timpul aceleiaşi curse cu tauri.

Carnaval del Toro (trad. - Carnavalul Taurului) se desfăşoară anual în localitatea Ciudad Rodrigo, din vestul Spaniei, iar anul acesta a atras între 45.000 şi 50.000 de turişti. Printre atracţiile festivalului se numără şi o cursă cu tauri pe străzile oraşului, similară cu cea de la Pamplona. Oraşul Ciudad Rodrigo se află aproape de graniţa cu Portugalia şi este o destinaţie turistică populară.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite