Un hotel Double Tree by Hilton se deschide în Sighişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DoubleTree by Hilton anunţă deschiderea celui de-al treilea hotel sub acest brand în România, situat în Sighişoara, de altfel a şasea unitate din portofoliul său de pe piaţa locală.

DoubleTree by Hilton Sighisoara - Cavaler se alatura altor 70 de proprietati DoubleTree by Hilton deschise in intreaga Europa. Hotelul are 74 de camere moderne, inclusiv apartamente si camere la mansarda.

Hotelul mai are doua restaurante, Terasa Domnitei si Don Quijote, un bar, o sala de receptii pentru 300 de persoane si zona de spa cu sauna umeda si uscata.

Cladirea se afla in Sighisoara, un oras medieval din secolul 16 din Transilvania, al carui centru istoric face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Orasul este o destinatie turistica indragita datorita arhitecturii medievale excelent pastrate. Turistii pot explora cele noua turnuri ale cetatii Sighisoarei, inclusiv Turnul cu Ceas, un simbol celebru al orasului, dar si bisericile frumos decorate sau casa lui Vlad Dracula. Hotelul DoubleTree by Hilton Sighisoara - Cavaler se afla la mica distanta de marile atractii turistice ale orasului, la care oaspetii pot ajunge pe jos. De asemenea, orasul este usor accesibil de pe aeroporturile internationale din Romania.

Citiţi continuarea articolului pe www.wall-street.ro

Călătorii



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite