Top zece insule de vis pe care le poţi cumpăra: unde poţi să ai un colţ de Rai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe insule din jurul lumii sunt de vânzare, doritorii putând să aibă propriul colţ de Rai FOTO Arhivă
Mai multe insule din jurul lumii sunt de vânzare, doritorii putând să aibă propriul colţ de Rai FOTO Arhivă

Mai multe insule din întreaga lume sunt puse la vânzare, iar doritorii îşi pot cumpăra un petec de Rai doar pentru ei pentru mai puţin de un milion de dolari.

Dacă vrei să te alături milionarilor lumii care au insule private, acum este şansa ta. „Business Insider“ a întocmit un top cu insule de vânzare, cu preţuri sub un milion de dolari, care pot transforma un vis în realitate, mai ales dacă vrei să ai parte de o vacanţă complet privată pe un un petec de pământ deţinut doar de tine.

Criteriul principal după care variază preţurile insulelor este cel al locului în care acestea sunt situate, şi mai puţin în funcţie de suprafaţă sau construcţiile care se găsesc deja pe ele.

Mai jos, 10 dintre cele mai interesante insule care sunt în prezent de vânzare prin intermediul Private Islands Inc.

Insula Wild Cane Key, Panama

Insula Wild Cane Key, situată în largul coastei Bastimento, în regiunea Panama, America Centrală, este listată la 360.000 de dolari. Insula are în total 1,38 hectare, şi are mai multe terenuri disponibile pentru construcţii.  Accesul se face cu elicopterul. 

image

Swains Cay Andros din Bahamas

Swains Cay Andros din Bahamas este o insulă privată de 0,89 hectare pe care se află un bungalow cu două dormitoare şi două băi, având un preţ de vânzare de 525.000 de dolari. 

image

Insula Nukudrau, Pacificul de Sud

Insula Nukudrau, în Pacificul de Sud, în zona insulelor Fiji, dispune de 18,62 hectare de teren, care sunt înconjurate de ape limpezi, ideale pentru snorkeling, scufundări şi pescuit. Suprafaţa terenului permite construirea mai multor vile. Preţul este disponibil doar la cerere. 

image

Cayo Iguana, America Centrală

Cayo Iguana este o insulă privată în America Centrală în largul coastelor Nicaraguei. Cele 2,02 hectare ale insulei sunt scoase la vânzare pentru 750.000 de dolari. Insula include şi o vilă cu trei dormitoare şi două băi. 

image

Insula Mavuba, Fiji

Insula Mavuba, de lângă Fiji, este scoasă la vânzare pe părţi, având o suprafaţă de 16 hectare. Preţurile părţilor de insulă vairază între 75.000 şi 125.000 de dolari. 

image

Insulă de lângă Belize

Dacă vă plac pescuitul, snorkelingul, caiacul sau scufundările, aveţi posibilitatea să achiziţionaţi o insulă mai mică, de doar o jumătate de hectar, lângă Belize. Preţul de vânzare fiind stabilit la 225.000 de dolari. 

image

Insulă în Alaska

Pentru 297.000 de dolari poţi să cumperi de 0.73 hectare de pe coasta Alaskăi. Se regăsesc mai multe locuri pentru construit, dar şi un doc, fiind locul ideal pentru cei care iubesc să pescuiască creveţi, crabi şi scoici. 

image

Insula Tahifehifa, Pacificul de Sud

Insula Tahifehifa face parte dintr-un grup de insule din Pacificul de Sud, având o suprafaţă de 0.44 hectare. Este listată pentru preţul de 311.000 de dolari, fiind renumită pentru nisipul fin de culoare albă. 

image

Insula Pink Pearl, Nicaragua

Insula Pink Pearl are o suprafaţă de 1.1 hectare, fiind situată în largul coastelor din Nicaragua. Are un preţ de 500.000 de dolari, iar în mijlocul insulei se găseşte o casă. 

image

Insula East Sister Rock, Florida

Dacă vrei să oferi mai mulţi bani, atunci insula East Sister Rock, din peninsula Florida, este o opţiune bună, pentru preţul de 11.5 milioane de dolari. Pe insulă este o casă cu trei paturi, două băi, o cameră de oaspeţi şi o rampă de lansare pentru elicopter. 

image
CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite