Topul restaurantelor inedite din lume: imagini spectaculoase şi preparate exotice la peste 3.000 de metri altitudine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâncatul la restaurant se transformă dintr-un lucru banal într-o experienţă inedită, iar locul ales te face să uiţi de ce ai venit. Fie că se află la altitudini de peste 3.000 de metri, în ocean sau în rezervaţii exotice, restaurantele incluse în topul celor mai bune şi frumoase din lume te pot inspira în alegerea destinaţiei pentru următoarea vacanţă.

Sunt locuri pe planetă pe care ar trebui să le vizitaţi măcar o dată în viaţă. Indiferent dacă vă place să călătoriţi în zone de munte sau spre mare, în unele destinaţii există restaurante care vă vor tăia răsuflarea prin amplasarea inedită, prin mâncăruri rafinate şi prin servicii excelente, scrie brightside.me.

În topul scurt al restaurantelor inedite din toată lumea sunt incluse locaţii la altitudini de 3.000 de metri, în ocean sau în rezervaţii exotice.

Skyline Restaurant, Queenstown, Noua Zealandă (foto principal)

Queenstown este un centru de turism de aventură care atrage fanii de rafting şi alte sporturi extreme. Pentru a-şi potoli foamea, aceştia pot merge în partea de sus a ascensorului, unde există un restaurant care oferă o privelişte de neuitat a peisajelor locale.

Le Panoramic din Chamonix, Franţa

image

Restaurantul Le Panoramic este în vărful Alpilor Francezi, la o altitudine de 3.000 de metri deasupra nivelului mării. Turiştii care trec pragul acestui lcoal se pot bucura de peisaje superbe, fiind serviţi cu preparate specifice zonei.

Ithaa Undersea, Maldive

image

Restaurantul subacvatic se află la o adâncime de 5 metri şi poate găzdui maxim 14 persoane în acelaşi timp. Locaţia oferă o vedere panoramică de 270 de grade în interiorul oceanului, vizitatorii putând încerca preparate din bucătăria locală şi europeană, deşi cei mai mulţi turişti vin pentru imaginile spectaculoase.

Le Jules Verne, Paris, Franţa

image

Unul dintre cele mai renumite restaurante din Paris este situat în Turnul Eiffel, la o înălţime de 124 de metri. Aici puteţi combina un program cultural cu un tur gastronomic, locaţia oferind peisaje ale oraşului, spectacole de muzică bună şi oferta bogată a bucătăriei franceze.

Delaire Graff in Stellenbosch, Africa de Sud

image

Restaurantul Delaire Stellenbousch oferă peisaje superbe ale muntelui Simonsberg şi viile Estate din Africa de Sud. Aici vă puteţi bucura de preparate exotice din bucătăria africană şi de vinul moşiilor locale.

Ngorongoro Crater Lodge, Ngorongoro, Tanzania

image

Restaurantul Ngorongoro Crater Lodge, situat pe marginea craterului Ngorongoro din Tanzania, nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Locaţia oferă peisaje inedite ale Africii. Turiştilor le sunt puse la dispoziţie inclusiv binocluri pentru a putea vedea animalele din rezervaţie.

The Signature Room at the 95th,  Chicago

image

Restaurantul este situate la etajul 95 al clădirii John Hancock Center, oferind o vedere uimitoare a lacului Michigan. Dacă ajungeţi înainte de apusul soarelui, veţi putea vedea momentul în care iluminatul public transformă imaginea oraşului Chicago.

Ocean, Bora Bora

image

Un loc faimos pentru staţiunile sale de lux, Bora Bora are un restaurant unde turistii sunt invitaţi să ia masa în apele cristaline ale mării. Turiştii se bucură de preparate rafinate în timp ce stau în „poala“ oceanului.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite