Cele mai frumoase destinaţii montane din lume, preferate de celebrităţi pentru a merge la ski FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru mulţi, venirea iernii înseamnă şi oportunitatea de a merge pe pârtie. Cu toate că sunt o mulţime de destinaţii montane din care putem alege, există câteva resorturi cunoscute pentru terenurile proprii şi facilităţile luxoase. Site-ul Business Insider enumeră 10 dintre locaţiile pe care celebrităţile şi oamenii de afaceri le preferă.

1. Moonlight Basin-Big Sky, Montana

Moonlight Basin este o staţiune montană de 8.100 de acrii din Big Sky, Montana. Cei care sunt membrii ai clubului beneficiază de o colibă construită cu o tavernă, spa, centru de fitness, piscină, teren de golf, trasee şi lacuri alpine.

image

2.Spanish Peaks Mountin Club-Big Sky, Montana

image

Un alt club cu circuit închis din Big Sky, Montana, este Spanish Peaks Mountin Club, acesta are 5,700 de acrii şi are terenuri de ski şi de golf, unde membrii au acces direct la pante şi la un teren de golf Tom Weiskopf, cu 18 găuri.

3. Yellowstone Club- Big Sky, Montana

image

În ciuda crizei financiare din anul 2008, Yellowstone Club - ultima destinaţie din Montana- a redevenit unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de munte din lume. Situat în nordul Parcului Naţional Yellowstone, acesta are membri precum Bill Gates şi producătorul hollywoodian Peter Chernin.

4. Telluride, Colorado

image

Cunoscut pentru decorul din „Rocky Mountain“, Telluride are nişte terenuri de ski de top. Acestea, împreună cu festivalurile de film şi muzică şi restaurantele rustice, au făcut ca această locaţie să fie aleasă de celebrităţi precum Tom Cruise şi Oprah. 

5. St.Moritz, Elveţia

image

Unul dintre cele mai faimoase resort-uri de vacanţă din lume, St.Moritz din Elveţia, are un aer fermecător, cosmopolitan. Vei găsi o mulţime de buticuri ale designerilor celebri, peisaje uimitoare şi multe evenimente distractive precum Cupa Internaţională de Polo. Oaspeţii se pot bucura de hotelul Kulm, deschis în 1864. Printre facilităţi se numără un teren de golf şi camere cu vedere spre Lacul St. Moritz.

6. Deer Valley, Park City, Utah

image

Deer Valley, localizată în Park City, Utah, este populară printre elite datorită pârtiilor neaglomerate şi a evenimentelor precum Festivalul de Film Sundance. Numit cel mai bun hotel din lume, la World Ski Awards din 2014, Deer Valley`s Stein Eriksen Lodge are 180 de camere şi un spa luxos în apropierea pârtiilor.

7. Zermatt, Elveţia

image

Acest hotel are nişte privelişti uimitoare spre muntele Matterhorn şi o mulţime de facilităţi de lux, ceea ce l-a făcut să fie opţiunea de top a unor cântăreţi precum Robbie Williams şi Phil Collins. Reşedinţa privată este dotată cu o pivniţă de vinuri, camere de cinema HD şi o zonă de spa extrem de frumoasă.

8. Megeve, Franţa

image

Găsită în anii 1920 de către familia Rothschild, comuna Megeve din Franţa a devenit unul dintre cele mai faimoase resorturi de ski din Europa. Străzile din Cobblestone sunt pline cu hoteluri luxoase, restaurante cu stele Michelin şi vagoane trase de cai. Hotelul Alpaga este ideal pentru turiştii iubitori de lux, este înconjurat de munţi şi se află situat la o distanţă mică de pârtie.

9. Jackson Hole, Wyoming

image

Resortul montan Jackson Hole este o destinaţie populară de iarnă din America. Cazările precum cele de la Four Seasons oferă mai mult decât apartamente şi spa-uri, oaspeţii putându-se bucura şi de safariuri sălbatice.

10. Klosters, Elveţia

image

Localizat în Graubunden, cunoscutul resort Klosters este o superbă combinaţie între resortul de munte şi oraşul liniştit. Zona este cunoscută pentru locaţiile de lux care l-au găzduit, între alţii, pe Prinţul Charles. 

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite