Articol publicitar

Târgul de Turism al României îşi deschide porţile cu promoţii la vacanţele oferite de agenţia de turism J’Info Tours

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert turism

În fiecare an, mii de oameni aşteaptă târgurile de turism pentru a-şi alege vacanţele şi pentru a se informa cu privire la destinaţiile de care sunt interesaţi. De ce? Motivul este simplu. Evenimentele de acest fel adună într-un singur loc cele mai bune agenţii din România, iar clienţii care cumpără biletele sau voucherele cu acest prilej beneficiază de promoţii speciale, ca cele oferite de J’Info Tours.

Una dintre principalele expoziţii foarte importante în acest domeniu este Târgul de Turism al României. Ediţia de primăvară a târgului va avea loc în zilele 25-28 februarie 2016, în Pavilioanele C1 – C6 din cadrul Centrului Expoziţional Romexpo (Bucureşti), având următoarele ore de program:

●       25-27 februarie 2016 (joi-sâmbătă): între 10.00-18.00

●       28 februarie 2016 (duminică): 10.00-16.00

Printre ofertele avantajoase care se găsesc la Târgul de Turism al României sunt cele puse la dispoziţie de J'Info Tours, o agenţie cu experienţă de 25 de ani pe piaţa de profil din ţară şi mii de clienţi mulţumiţi.

advert turism

Ajuns la cea de-a XXXV-a ediţie, Târgul de Turism al României se desfăşoară de două ori pe an şi este cel mai mare eveniment din ţară dedicat industriei turismului. Spre exemplu, în perioada 13-15 martie 2015, când s-a desfăşurat ediţia de primăvară a expoziţiei, 21.795 de vizitatori au trecut pragul târgului pentru a profita de cele mai avantajoase promoţii şi destinaţii.

Întins pe o suprafaţă impresionantă de peste 13.700 mp, evenimentul din februarie va găzdui 281 de companii prestigioase din 15 ţări, care vor participa în calitate de expozanţi: România, Albania, Bulgaria, Croaţia, Egipt, Republica Moldova, Grecia, Israel, Serbia, Italia, Palestina, Polonia, Spania, Turcia şi Ungaria. 

Târgul de Turism al României este ocazia perfectă pentru a afla informaţii interesante despre cele mai apreciate locaţii autohtone şi de peste hotare, iar cei care ajung la expoziţia de la Romexpo pot să aleagă vacanţa dintre zecile de destinaţii superbe din ţară, din Europa sau din ţările exotice pe care firmele expozante le vor prezenta.

Indiferent că este vorba despre reduceri pentru rezervările early-booking în cazul unor sejururi de lux, de ofertele pentru city-break în locaţii faimoase, croaziere sau promoţii “last minute”, agenţia de turism J’Info Tours a pregătit pentru clienţii săi pachete speciale pentru destinaţii foarte căutate de români, precum Bulgaria, Grecia, Portugalia, Seychelles sau chiar Emiratele Arabe Unite. 

CălătoriiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite