Articol publicitar

Elvila a lansat noul magazin online www.elvila.ro

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
elvila

Compania Elvila S.A. a lansat în luna februarie 2016 noul magazin online www.elvila.ro cu produse de mobilier pentru casă, mobilă la comandă şi mobilier pentru Horeca.

Noua interfaţa web a magazinului online este intuitivă, flexibilă, prietenoasă, uşor de utilizat şi optimizată pentru mobile şi tablete. Noul magazin online conţine informaţii despre orice produs şi serviciu oferit, de la materialele folosite pentru realizarea produselor până la modul de utilizare şi întreţinere a acestora. Pentru orice informaţie suplimentară, clienţii Elvila beneficiază de serviciile unui personal specializat, care le va oferi suportul necesar pentru a putea alege cele mai potrivite produse pentru nevoile lor.

Site-ul Elvila îşi propune sa promoveze cele mai noi produse ale colecţiei de mobilier, cele mai noi materiale de acoperire pentru produsele tapiţate şi nu în ultimul rând cele mai actuale oferte promoţionale.

Interfaţa magazinului online oferă soluţii flexibile, durabile şi practice pentru decorarea şi a celor mai mici spaţii. Este important ca toate elementele de mobilier să se îmbine armonios în încapare pentru a avea parte de tot confortul dorit. Astfel, www.elvila.ro va fi sursa de inspiraţie pentru amenajarea locuinţei.

Pentru orice zona a casei - sufragerie, dormitor, bucatarie sau hol este recomandat să se decoreze spaţiul cu ajutorul seturilor complete de mobilier. Pentru cei care îşi doresc o interpretare personală, a modului de amenajare a locuinţei, există posibilitatea mobilării cu ajutorul corpurilor de mobilier din garnituri diferite, cu modele diferite şi culori complementare. Mobilierul prezent în colecţia Elvila este realizat pentru stiluri diferite, avand posibilitatea de a opta pentru un stil clasic, modern sau minimalist.

În acest magazin online se găsesc corpuri de mobilier indispensabile pentru orice casa: biblioteci, mese şi scaune pentru sufragerie, comode TV, bufete şi vitrine pentru sufragerie, măşute de cafea, cuiere, paturi, dulapuri şi dresinguri, mese şi scaune pentru bucătărie, colţare de bucatarie, birouri, canapele extensibilie, colţare, fotolii, tabureţi, saltele Relaxa Original.

Calitate, diversitate şi tradiţie sunt cele 3 cuvinte care definesc brandul Elvila.

www.elvila.ro este un proiect semnat Elvila S.A.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite