Scenă ca de film premiat la Cannes: un român s-a dus în Grecia să-și lase mașina la fier vechi. Ce a urmat

0
Publicat:

Un român a decis să îmbine utilul cu plăcutul, așa că a mers în vacanță în Grecia cu vechea mașină, iar acum vrea să o lase la fier vechi. Cumva blocat, el le cere sfaturi altor internauți despre cum ar trebui să procedeze.

Fotografie generică. SURSĂ FOTO: C. Crângan
Fotografie generică. SURSĂ FOTO: C. Crângan

Uneori viața bate filmul, iar la doi pași apar scene și întâmplări nostime, câteodată chiar caraghioase. Iar un român a schițat. fără să realizeze, o scenă care ar putea fi parte a unui film cu accente comice. Bărbatul a plecat în vacanță, în Grecia, cu vechea sa mașină, iar acum vrea să o abandoneze la fier vechi. Pentru că nu știe procedura, el a apelat la o postare pe grupul de Facebook Vacanțe în Grecia: Info utile.

„Bună ziua! Am ajuns în Volos cu mașina personală înmatriculată în România. Doresc să o las aici la fier vechi. Am nevoie de sfaturi, vă rog. Trebuie să iau numerele de înmatriculare cu mine înapoi acasă? Cam cât trebuie să plătesc pentru reciclare? Vacanță frumoasă vă doresc!”, a scris el pe Facebook.

Reacțiile nu au întârziat, iar cei mai mulți s-au distrat pe seama lui. „Dă-i o șansă nouă, dă-o unui grec că mai merge 15 ani cu ea!”, a scris cineva. „Sunt convins că răspunsul se află la turiștii de pe acest grup, turiști care an de an vin la plajă în Grecia și, între două salate grecești, mai casează câte o mașină înmatriculată în România...”, s-a distrat altul.

„Parcă ar fi întrebare dintr-un film horror”, a scris un alt internaut, iar altcineva a dus și mai departe ideea: „Vai, superb! E scenă de film românesc cu posibile premii la Cannes. Also, m-am înecat cu cafea. Foarte bun postul. Mi-a făcut ziua mai frumoasă”, a izbucnit el în râs.

Alții au încercat să dea răspunsuri serioase și să vină chiar cu sfaturi utile. „Încercați să găsiți un parc de dezmembrări. Întrebați la un service auto și ei vă vor da o idee”, a fost un sfat. „Numerele și seria de sașiu decupată, altfel plătești impozit toată viața! Și da, catalizatorul și bateria jos”, a scris altcineva.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite