O nouă atracţie turistică la Acvariul din Paris: primul dormitor subacvatic în care te poţi „relaxa” înconjurat de rechini FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Curajoşii vor putea dormi înconjuraţi de 35 de rechini. FOTO Daily Mail
Curajoşii vor putea dormi înconjuraţi de 35 de rechini. FOTO Daily Mail

Într-un acvariu din capitala Franţei se va lansa curând o opţiune inedită pentru turiştii curajoşi. Aceştia vor putea dormi într-o cameră subacvatică, înconjuraţi de rechini.

L'Aquarium de Paris va pune la dispoziţia turiştilor dependenţi de adrenalină primul dormitor subacvatic, marca Airbnb, unde curajoşii vor putea dormi înconjuraţi de 35 de rechini. 

Capsula se va afla la 10 metri adâncime în acvariul care conţine mai bine de trei milioane de litri de apă. Între 11 şi 13 aprilie, acvariul va oferi această oportunitate, prin intermediul unei competiţii online, în încercarea de a învăţa oamenii mai multe despre rechini. 

În fiecare seară, trei oameni vor fi cazaţi în camera de sub apă, alături de exploratorul Fred Buyle, fotograf subacvatic şi ecologist preocupat de rechini. 

image

Buyle îi va întâmpina pe oaspeţi cu un dans subavactic, alături de rechini, înainte să organizeze un tur al acvariului cu unul dintre biologii marini care le vor explica acestora cum trăiesc prădătorii şi cât de importanţi sunt ei în ecosistemul oceanului.

Cât timp nu este folosit de turişti, dormitorul subacvativ va fi folosit ca spaţiu de studiu pentru biologi, care vor putea observa comportamentul natural al rechinilor.

image

„Ne bucurăm că suntem prinmul acvariu dim lume care oferă oamenilor şansa să fie mai mult decât vizitatori. Observarea rechinilor este crucială pentru protecţia lor. Sunt esenţiali pentru sănătatea ecosistemelor marine. Dacă ei dispar, acest lucru ar putea fi o ameninţare serioasă pentru ecosisteme”, a declarat Alexis L. Powilewicz, directorul executiv al acvariului.

image
Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite