Articol publicitar

Londra – cea mai căutată destinaţie vara aceasta

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

HotelsCombined.ro, liderul mondial în compararea preţurilor de cazare, a făcut un top 10 cu cele mai căutate destinaţii din Europa

Sydney, septembrie 2014: Londra este considerată cea mai căutată destinaţie pentru vara 2014, potrivit datelor publicate de HotelsCombined. Cifrele indică destinaţiile unde s-au făcut cele mai multe rezervări şi sugerează că cererile pentru Londra au crescut cu 7 procente din 2013.

Datele relevate de HotelsCombined se bazează pe numărul de rezervări la unităţile de cazare din oraşele europene în vara 2014 (iulie – august) pentru a determina cele mai populare destinaţii pentru călători. Iată care au fost destinaţiile cele mai căutate din această vară:

1. Londra

2. Paris

3. Barcelona

4. Roma

5. Dublin

6. Berlin

7. Amsterdam

8. Edinburgh

9. Manchester

10. Praga

Londra, Paris, Barcelona şi Roma îşi menţin poziţiile de anul trecut. Popularitatea Berlinului a crescut în ultimul an, numărul rezervărilor crescând cu 34 de procente din 2013 şi plasând capitala Germaniei pe poziţia a 6-a faţă de poziţia a 10-a din 2013.

Praga şi Manchester au crescut în popularitate în ultimele 12 luni, cererile de cazare crescând cu 34, respectiv 22 procente.

Cristina Iordache, Market Manager la HotelsCombined, declară că, în timp ce Europa se bucură de vizitatori pe tot parcursul anului, un număr crescând de călători continuă să se lupte cu înghesuiala şi temperaturile înalte pentru a vizita aceste destinaţii de top.

“Vara este un sezon de vârf pentru Europa şi, cu singuranţă, am remarcat un număr crescând de vizitatori profitând de zilele mai lungi şi vremea caldă. Datele noastre arată că numărul de rezervări în aceste destinaţii din top 10 a crescut cu 9 procente faţă de vara lui 2013”, a declarat Cristina Iordache.

Suntem conştienţi că, cazarea este un aspect important pentru o vacanţă, aşa că noi căutăm în toate site-urile de turism şi de cazare – peste 800.000 de proprietăţi – pentru a ajuta călătorii să găsească cele mai bune oferte. Website-ul nostru şi aplicaţia noastră de mobil, HotelsCombined, foarte uşor de folosit, ajută călătorii să compare preţuri din majoritatea site-urilor de turism printr-o căutare uşoară şi rapidă”, a continuat Cristina Iordache.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite