Locuri în care poţi călători vara aceasta, chiar şi în pandemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Insula Capri este una dintre destinaţii. Foto: Shutterstock
Insula Capri este una dintre destinaţii. Foto: Shutterstock

Încă nu te-ai hotărât unde să pleci în concediu? Poţi alege câteva destinaţii precum Capri sau Parisul. Desigur, înainte de a alege o destinaţie, informează-te despre condiţiile legate de pandemie.

Fie că îţi doreşti să descoperi noi peisaje superbe sau să pleci într-o escapadă în care să descoperi noi culturi sau preparate gastronomice, anul acesta, mai mult ca niciodată, trebuie să o faci! Turismul începe să prindă viaţă, iar numeroase destinaţii abia aşteaptă să fie redescoperite. De asemenea, industria turismului speră să recâştige turiştii pierduţi odată cu apariţia pandemiei şi totodată încrederea lor. Nu mai sta pe gânduri şi rezervă-ţi un bilet de avion spre: Capri, Roma, Franţa, Egipt sau pur şi simplu pregăteşte-te de o plimbare, la noi în ţară. Iată locurile care merită să fie văzute vara aceasta şi nu numai! 

Insula Capri

Capri este o insulă situată în Golful Napoli, în regiunea Campania din Italia şi, de-a lungul timpului, a fost un punct de reper pentru mulţi turişti. În Capri, peste 80% din cei 15.000 de locuitori s-au vaccinat în speranţa în care, localnicii speră că vor veni cât mai mulţi turişti să viziteze acest loc minunat: „Ne pregătim să primim milioane de turişti şi să îi împiedicăm să meargă în Spania sau în Grecia‟, a declarat pentru CNN, Vicenzo De Luca, guvernatorul regiunii Campania. Potrivit Reuters, în Capri, turiştii pot lua masa atât în exterior, la terasă, cât şi în interior, pot opta pentru o plimbare cu vaporaşul, pot face plajă sau pot vizita bisericile şi destinaţiile turistice din regiune.

Paris

Oraşul iubirii începe să prindă viaţă şi odată cu el şi destinaţiile turistice. Cea mai bună veste este că Disneyland din Paris se va redeschide pe 17 iunie, iar toate personajele Disney îşi aşteaptă turiştii cu braţele deschise. Desigur, purtatul măştii şi distanţarea socială rămân valabile în continuare. De asemenea, dacă îţi planfici să ajungi în Paris, poţi vizita şi bisericile Saint-Eustache şi Sacre-Coeur, grădina zoologică din Paris, grădina botanică sau Muzeul Luvru.

Citeşte aici ce mai poţi vizita!

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite