FOTO VIDEO Cum arată noile camere de 5 stele din avioanele Air France

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania aeriană Air France a lansat recent o nouă facilitate pentru clienţii săi de lux: camere de trei metri pătraţi, cu televizoare proprii, meniuri de la restaurante cu multe stele Michelin şi alte servicii exclusiviste.

După ce mai multe companii aeriene de transport au creat facilităţi de lux pentru călătorii înstăriţi, Air France a anunţat recent că aeronavele sale Boeing 777-300 vor pune la dispoziţia pasagerilor camere individuale, de trei metri pătraţi care arată ca nişte apartamente de 5 stele.

Camerele „La Première“ sunt izolate de o draperie şi oferă tot confortul necesar pentru o călătorie lungă. Ele sunt disponibile deocamdată pe rutele Paris-Singapore şi Paris-Jakarta.

Costul unei călătorii în astfel de condiţii ajunge la 8.200 de euro.

image

FOTO: BusinessInsider.com

Fotoliul extensibil, cu o lungime de peste doi metri şi o lăţime de 77 de centimetri, permite călătorilor să se odihnească bine pe durata zborului. De asemenea, ei vor avea la dispoziţie o garderobă proprie şi mai multe spaţii de depozitare.

image

FOTO: BusinessInsider.com

Pasagerii de lux nu vor duce lipsă de mijloace de divertisment în timpul călătoriei cu avionul: ei vor avea la dispoziţie propriul televizor de 24 de inci, cu peste 1.000 de filme, programe TV şi jocuri.

image

FOTO: BusinessInsider.com

n plus, compania franceză a angajat chef-ul cu cele mai multe stele Michelin din lume, Joël Robuchon, care va aduce la bordul aeronavelor preparate extravagante precum caviar sau foie gras.

image

FOTO: BusinessInsider.com

Iar dacă acest răsfăţ nu era suficient, el continuă cu setul de cosmetice marca Givenchy pe care îl primesc călătorii de lux: cremă de faţă şi de mâini, balsam pentru buze şi chiar un roll-on anticearcăne.

CălătoriiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite