Air France reduce preţurile la zboruri pentru 40 de destinaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că toamna se numără vacanţele de iarnă, compania Air France demarează de astăzi, 10 octombrie, şi până la 23 cctombrie 2014 o campanie promoţională cu preţuri şi cu 40% mai mici la peste 40 de destinaţii intercontinentale din Asia, Africa, America de Nord şi de Sud sau Caraibe.

Românii care se gândesc să-şi facă vacanţa de iarnă peste hotare au la dispoziţie o ofertă Air France valabilă în perioada 10-23 octombrie 2014, în cadrul căreia peste 40 de destinaţii din întreaga lume au fost reduse şi cu 40%. 

Tarifele încep de la 549 de euro, cum este Beijing. În cadrul campaniei promoţionale mai intră şi Washington, de la 621de euro, Shanghai, de la 629 de euro, Chicago, de la 643 de euro, Hong Kong, de la 659 de euro, Singapore, de la 659 de euro sau Punta Cana, de la 749 de euro. Tarifele sunt valabile pentru plecarea din Bucureşti şi includ toate taxele, iar rezervările se pot face pe site-ul companiei sau la agenţiile de turism.

Pe lângă oferta amintită, Air France organizează şi un concurs, ”France is in the air”, la care doritorii se pot înscrie până la 23 octombrie, ocazie cu care sunt puse la bătaie două bilete de avion dus-întors pe ruta Bucureşti - Punta Cana (Republica Dominicană). Concursul, care poate fi accesat la franceisintheair.ro, presupune ca participantul să trimită unui prieten o carte poştală cu unul dintre noile vizualuri Air France.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite