FOTO De la Taj Mahal la Colosseum: cele mai impresionante fotografii panoramice din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii unei echipe de fotografi ruşi au creat o galerie de capturi panoramice impresionante la sfârşitul unui ocol al Pământului.

După ce au călătorit în Argentina, în Venezuela şi-au înfruntat nămeţii din Munţii Everest, opt fotografi ruşi, cu experienţă în domenii diverse (inginerie sau cibernetică medicală), au creat o galerie virtuală ce cuprinde 700 de imagini impresionante cu cele mai cunoscute obiective turistice de pe Glob. Mânaţi de o pasiune interioară, membrii echipei AirPano au reuşit să străbată lumea pentru „a creiona“, cu ajutorul aparatului foto, câteva dintre cele mai spectaculoase peisaje.

Grupul a făcut, în general, fotografii din elicopter, folosind o instalaţie specială pe care pot fi montate trei sau patru camere, aranjate circular. De asemenea, ei fotografiază de pe acoperişuri, din dirijabile, baloane cu aer cald sau elicoptere controlate prin radio, relatează „Business Insider“.

Una dintre cele mai frumoase imagini existente în portofoliul echipei este aceea care poartă semnătura lui Sergey Semonov. La începutul lui 2013, artistul a câştigat locul întâi în cadrul competiţiei Epson International Photographic Pano Awards, după ce a realizat o panoramă Manhattanului (New York). 


Panoraman Manhattanului, cu vedere asupra Central Park

image

Cascada Churun-Meru din Venezuela

image


Unul dintre membrii echipei a escaladat Munţii Everest pentru a realiza această fotografie

image


Taj Mahal-ul 

image


Vulcanul Plosky Tolbachik, situat în peninsula Kamchatka, a redevenit activ în noiembrie 2012

image

Cascada Iguazú din Argentina este considerată una dintre cele şapte noi minuni ale lumii 

image
Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite