Cât costă un șezlong la mare în extrasezon. Ofertele cu care vin hotelurile ca să atragă turiștii

0
Publicat:

În ultimul weekend din vacanța mare mii de turiști au ales să se bucure de vremea superbă, la țărmul mării. Pentru mulți dintre ei este ultima ocazie pentru a face plajă la mare în acest an.

Un șezlong la mare în această perioadă costă 30 de lei FOTO arhivă Adevărul
Un șezlong la mare în această perioadă costă 30 de lei FOTO arhivă Adevărul

A fost soare ca vara și apa încă bună de înotat. Foarte entuziasmați au fost copiii, care au profitat cât au putut de valurile înspumate ale mării.  

În schimb, adulții s-au răsfățat la terase, unde cocktailurile și băuturile răcoritoare au fost cerute ca în vârf de sezon estival.

Sunetul valurilor stârnite de vânt, culoare apei de un smarald perfect și razele calde ale soarelui de septembrie au fost combinația perfectă pentru oamenii care au vrut să se bucure din plin de relaxare la malul mării.

Este o zi extraordinară de plajă. Nu este nici foarte cald, nici foarte frig. Din punctul meu de vedere, apa este numai bună. Eu am intrat în apă. Te obișnuiești, e caldă. Nici eu nu am fost vara asta la mare. E prima oară când vin, dar e foarte în regulă pentru luna lui septembrie”, spune o turistă, potrivit stirileprotv.ro.

N-am fost toată vara la plajă și este prima dată când vin la plajă pe anul ăsta. Poate și ultima. Și ultima probabil”, declară o altă fată.

Pentru că vremea a fost de partea lor, mulți și-au luat cu ei și animalele de companie.

 „Am venit cu cățelul să ne bronzăm. Este unul din ultimele weekend-uri petrecute la mare și cred că îi place”, spune o femeie.

Terasele au fost pline de clienții atrași de atmosferă plăcută și de cocktailuri.

„De obicei ziua mergem pe variantele fresh - cocktail-uri fără alcool, gin-uri tonice, limonadă, frappe-uri, lumea vrea ceva mai light, mai ușor pe timp de zi fiind și cald”, explică Răzvan Stoian, barman.

Arată superb, vremea e de iulie, nu de septembrie. Să sperăm că ține așa toată luna și că lumea încă are puțin timp și mai mult chef de plajă. Șezlongul este 30 de lei, muzica e foarte foarte bună, energia e foarte pozitivă”, spune Ștefan Andrei, manager plajă.

Bucuria ultimului weekend din vacanța mare a fost vizibilă mai ales pe fețele copiilor, care s-au jucat în valurile mării până la apusul soarelui.

Pentru cei care mai au totuși câteva zile libere în plus, hotelurile au pregătit pachete speciale, mai ales că programul Litoralul pentru toți continuă toată luna.

Turiștii continuă să sune chiar și pe last-minute, adică avem rezervări care s-au făcut direct la recepție. Cei care pot sta sejururi de patru nopți, la a treia și a patra noapte beneficiază de un discount de 50%, astfel sejurul de patru nopți fiind 780 de lei pentru camera dublă pentru doi adulți cu mic dejun inclus”, spune Elena Drăghici, managerul unui hotel din Mamaia.

Vreme perfectă pentru plajă se anunță și săptămâna viitoare pe litoral. Meteorologii spun că vom avea parte de mult soare, apa mării nu se va răci, va avea 24 de grade Celsius, va fi numai bună pentru o baie.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite