Articol publicitar

Călătoriile în Asia devin mai accesibile

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
flysky

FLYSKY.ro este o nouă platformă digitală de turism dezvoltată de agenţia Panda Travel în România.  Agenţia operatoare are o vechime de 18 ani serviciile acesteia fiind cunoscute în special de către comunitatea chineză din România.

Interesul tot mai crescut al românilor faţă de destinaţiile asiatice a determinat compania să  orienteze  ofertele si serviciile destinate expaţiilor chinezi şi către turiştii români care vor să călătorească în Asia fie în vacanţă, fie în interes de serviciu. 

Compania, va lansa pe piaţă pachete şi bilete la preţuri avantajoase, combinând zboruri oferite de companiile de linie precum si cele low cost pentru destinaţiile din Asia şi nu numai. De asemenea, compania facilitează obţinerea vizelor către China şi alte ţări din Asia.

FLYSKY.ro va deveni principalul motor de căutare al celor mai avantajoase preţuri la bilete sau pachete către destinaţiile asiatice.  Platforma oferă o gamă completă de zboruri în întreaga lume, îţi dă posibilitatea de a compara preţurile şi îţi asigură obţinerea tuturor documentelor necesare mult mai simplu prin intermediul online.

În perioada următoare FLYSKY lansează o campanie de promovare care îşi propune să facă cunoscute oferta şi serviciile către pubicul român.  Compania va lansa în toamnă o competiţie în mediul digital al cărei premiu constă intr-o experienţă adventure în Vietnam.

Obiectivele companiei  sunt creşterea cotei de piaţă pe segmentul de ticketing şi câştigarea poziţiei de lider de piaţă pentru destinaţiile asiatice.

flyskyu
Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite