Bucovina, inclusă într-un circuit turistic de lux, cu avioane private. Biletul costă cât un apartament

0
Publicat:

Bucovina a fost inclusă pe lista unui circuit turistic internațional, de lux. Compania organizatoare este considerată lider mondial în rândul operatorilor de turism de lux și de circuite organizate cu avioane private. Excursia durează 20 de zile și include mai multe orașe, din întreaga lume.

Bucovina, destinație de lux FOTO Arhivă
Bucovina, destinație de lux FOTO Arhivă

Bucureștiul și Suceava, destinații „de lux”

Nu este pentru prima dată când Bucovina este trecută pe lista destinațiilor vizitate de oamenii foarte bogați. Iar Suceava nu este singurul oraș din țara noastră, care face parte dintr-un circuit turistic exclusivist, realizat cu avioane private. Un popas are loc și în Capitala României. Cei care aleg să își rezerve un loc în aventura ce durează timp de 20 de zile, au de scos din buzunar echivalentul unui apartament de lux.

Turul este organizat de TCS World Travel, lider mondial în rândul operatorilor de turism de lux și de circuite organizate cu avioane private.

Înainte de perioada pandemiei de coronavirus, Bucovina a mai fost inclusă de trei ori în același circuit, notează Monitorul de Suceava.

Costul piperat al excursiei, cât un apartament cu trei camere

TCS World Travel a anunțat deja programul de circuite pentru următorii ani, iar zona Bucovinei, alături de București sunt trecute pe listă. Turul se va intitula „Regate şi culturi” și este programat să aibă loc în perioada 13 iunie – 2 iulie 2024.

Sunt numai 52 de locuri, iar agenția de turism de lux a anunțat și prețul exorbitant al biletului. Doritorii vor avea de plătit nu mai puțin de 129.950 de dolari. Costul expediției all-inclusive acoperă absolut tot: de la călătorii cu avionul privat, hoteluri, transport terestru și mese, până la toate activitățile zilnice, ghiduri de top, băuturi, dar și bacșișurile.

Excursia durează 20 de zile și include destinații din mai multe țări, respectiv Londra (Anglia), golful Kotor (Muntenegru), Cracovia (Polonia), București și Suceava (România), Bukhara (Uzbekistan), Tbilisi (Georgia), Ashgabat și Merv (Turkmenistan), Efes și Costa de Turcoaz (Turcia). Transportul turiştilor se realizează cu un avion de lux al companiei TCS World Travel, o aeronavă Airbus A321neo-LR.

În fiecare din circuit sunt incluse, bineînțeles, vizite la cele mai importante obiective turistice.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite