Abu Dhabi, cea mai apreciată destinație de vacanță pentru familie, din lume. Ce alte locuri mai sunt prețuite

0
Publicat:

Dacă ești părinte sau știi – ai doar organe senzoriale funcționale – probabil că nu este cea mai mare surpriză faptul că două dintre orașele Emiratelor Arabe Unite ocupă primele locuri într-un sondaj recent privind destinațiile de călătorie în lume pentru familii.

Abu Dhabi, în topul destinațiilor de vacanță FOTO: Shuterstock
Abu Dhabi, în topul destinațiilor de vacanță FOTO: Shuterstock

În plus față de toate parcurile tematice, acvariile, mall-urile, biodomurile care reproduc pădurile tropicale, evenimentele sportive, muzică live și divertismentul STEM de genul Kidzania, există atracțiile din aer liber - plajele, parcurile, brunchurile în aer liber, piețele, parcuri de aventură, piste pentru biciclete, plimbări în pădure, festivaluri în aer liber, excursii în camping și safari în deșert.

 Amabilitatea personalului de serviciu, rata de criminalitate incredibil de scăzută și sentimentele asociate de siguranță, soluțiile smart city fac totul mai convenabil, potrivit whatson.ae.

Unde este cel mai bun loc pentru a merge pentru o vacanță în familie?

După o investigație amănunțită în 69 de orașe din întreaga lume a experților de la The Family Vacation Guide,  Abu Dhabi a iesit orașul numărul unu, urmat de Dubai pe locul doi. Restul destinațiilor au fost la distanță mare, cele două destinații din Emirate având un avans de 10% în fațâa competitorilor.

Cum au fost clasate orașele?

Ghidul de vacanță în familie a folosit o serie de factori clari pentru a putea întocmi clasamentul, cum ar fi siguranța, poluarea, vremea, accesibilitatea și numărul de atracții pentru familii. Dubai și Abu Dhabi au obținut scoruri în mod constant ridicate în toate categoriile.

Cine urmează în top

Lista completă o găsiți aici, dar dintr-o privire rapidă — Antalya din Turcia s-a clasat pe locul al treilea, Madrid pe locul al patrulea și Heraklion, pe insula grecească Creta, pe locul cinci.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite