VIDEO Lucian Popescu, prezentatorul emisiunii Playtech, găteşte la „Click! Poftă bună!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum se descurcă în bucătărie un om pasionat de electronice şi de alte minuni ale tehnologiei? Unii ar spune „caută telecomanda”, dar răspunsul este cu totul altul. Îl oferă Lucian Popescu, prezentatorul emisiunii Playtech, sâmbătă, 13 decembrie, în bucătăria Dianei Bart, la „Click! Pofta Bună!“.

„Nu sunt cel mai mare bucătar, dar mă descurc. Şi chiar îmi fac singur de mâncare”, i-a spus Lucian gazdei sale, înainte de a se apuca de treabă. Cei doi au ales să gătească cotlete umplute cu ierburi mediteraneene, preparatul fiind ales cu un scop anume. Mixul de ierburi aromate din sudul continentului va îndulci „suferinţele” cauzate de vreme, dar mai ales de lipsa soarelui. Invitatul Dianei a vorbit şi despre felul de mâncare preferat, unul care, de asemenea, duce cu gândul la zile mai calde: „Îmi place foarte mult calmarul pane. Îl mănânc deseori când iau masa în oraş, dar îl prepar şi acasă. Chiar îmi iese ca la carte!” .

În spiritul ediţiei, chef Andrei Ţandără propune două preparate absolut delicioase: salata mediteraneană cu pui şi un savuros tiramisu cu limete. Poate că vremea nu se va încălzi până la sfârşitul săptămânii, dar sâmbătă, sigur va fi mai mult soare, la Prima TV, începând cu ora 11:20, în emisiunea Click! Poftă Bună!.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite