VIDEO Câtă mâncare consumăm versus cantităţile recomandate de specialişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii ar trebui să mănânce doar 11 chips-uri, şi nu o pungă întreagă, susţin nutriţioniştii. FOTO Captură YouTube
Oamenii ar trebui să mănânce doar 11 chips-uri, şi nu o pungă întreagă, susţin nutriţioniştii. FOTO Captură YouTube

Echipa BuzzFeed a realizat un video prin intermediul căruia atrage atenţia asupra cantităţilor de mâncare consumate de clienţii diverselor branduri. În comparaţie cu porţiile servite de aceştia, cantităţile recomandate de nutriţionişti sunt cu mult mai mici.

De la chips-urile servite la bucată, până la felia de pizza şi untul de arahide, toate produsele pe care localurile le recomandă în cantităţi mici, sunt degustate în cantităţi duble de oameni.

BuzzFeed doreşte să atenţioneze consumatorii vizavi de cantităţile de mâncare pe care aceştia le servesc. Ghidaţi de principiul plăcerii, oamenii devin adevăraţi gurmanzi şi consumă mult mai mult decât ar trebui. Astfel, în loc de 11 chips-uri, porţia recomandată de specialşti, oamenii optează pentru o pungă întreagă. Povestea se repetă şi în cazul batoanelor, dar şi în cazul băuturilor. 

Videoclipul „Food Serving Sizes Are Ridiculous“ (Porţiile de mâncare oferite sunt ridicol de mici –n.r.) a fost postat în urmă cu cinci zile pe site-ul YouTube şi a adunat aproximativ 600.000 de vizualizări şi peste 3.500 de aprecieri.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite