Ruladă cu prune şi aluat cu brânză de vaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urmează paşii recomandaţi de noi pentru un rezultat delicios!
Urmează paşii recomandaţi de noi pentru un rezultat delicios!

Pentru un aluat clasic cu brânză de vaci, aceasta se freacă bine pe marginea vasului cu furculiţa, ca să se omogenizeze, sau se trece prin sită, după care se adaugă grăsimea moale, un praf de sare, se amestecă bine şi apoi se frământă cu făină 5-6 minute. Astfel rulada cu prune şi aluat cu brânză de vaci va fi absolut cuceritoare.

Ruladă cu prune şi aluat cu brânză de vaci – Ingrediente

800 g prune

2 pachete zahăr vanilat

50 g amidon

200 g brânză de vaci

150 g zahăr

60 ml lapte

50 ml ulei

1 vârf de cuţit sare

coaja de la o lămâie

300 g făină

1 pachet praf de copt

3 linguri nucă măcinată

30 g miere

50 alune tocate

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite