Reţetă simplă de ouă umplute, cel mai apetisant aperitiv de pus pe masa de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reţetă simplă de ouă umplute

Aperitivele nu pot lipsi de pe masa festivă de Crăciun, iar pe lângă preparatele tradiţionale din carne de porc, precum toba, lebărul şi cârnaţii, nu pot lipsi ouăle umplute. Îţi recomandăm o reţetă extrem de simplă cu care îţi vei impresiona familia şi musafirii.

Ingrediente reţetă de ouă umplute

5 ouă

150 gr pate de porc

50 gr unt

o lingură mare de muştar şi una de maioneză

câteva fire de mărar proaspăt

sare şi piper

Citeşte continuarea articolului, aici!

Citeşte şi:

4 reguli de aur pentru a preveni cancerul. ”Evitaţi fructele şi legumele care arată foarte bine”

Oana Roman, noi dezvăluiri despre divorţul de Marius Elisei: ”După cum observi, am verigheta pe mână”

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite