Reţetă de vinete picante la borcan, o excelentă garnitură pentru friptură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vinete picante

Doar din două vinete, ardei iute şi câteva fire de mărar fiecare gospodină poate obţine o savuroasă garnitură pentru friptură.  Mai puţin cunoscută, reţeta este însă extrem de rapidă.

Ingrediente

  • 2 vinete mari
  • 10 ardei iuţi
  • o legătură mărar
  • 100 ml oţet
  • 500 ml apă
  • un praf sare

Mod de preparare:

Vinetele se taie felii, se presară cu sare şi se lasă 30 de minute să-şi lase sucul. Între timp, apa, oţetul şi sarea se dau în clocot. Se taie aredii iuţi. Se repartizează vinetele şterse în borcane cu ardeii iuţi şi mărarul.

Se toarnă apa cu oţetul, se pun capacele şi se întorc pe capac să se răcească.

Sursă: restaurantedelux.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite