Renumitul bucătar Anthony Bourdain dezvăluie noul trend culinar al anului: ce reţetă inedită recomandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renumitul şi apreciatul bucătar american Anthony Bourdain vorbeşte despre noile trenduri culinare, iar printre sugestiile acestuia se află o reţetă inedită din organe de porc, care de obicei sunt aruncate.

Unul dintre beneficiile globalizării este faptul că avem acces la alimente din întreaga lume - cel puţin în oraşele mai mari, scrie The Independent. Putem achiziţiona orice ingrediente pe care ni le-am putea dori, dar există în special unul care, aşa cum susţine Anthony Bourdain, va fi următoarea tendinţă alimentară: produsele specifice bucătăriei filipineze. 

Bourdain crede că mâncarea filipineză este „subevaluată“, dar „într-o continuă ascendenţă“.

„Cred că anumite mâncăruri filipineze au potenţial mai mare de a prinde şi de a rămâne printre preferinţe decât altele“, a spus renumitul bucătar pentru CNN .

Una dintre reţetele pe care acesta le prepară în mod constant se numeşte sisig, şi se face din bot,  ureche, guşă şi limbă de porc.

„Cred că sisig are toate şansele să câştige inimile şi minţile oamenilor din întreaga lume“, a spus bucătarul, adăugând că felul de mâncare este unul „casual, accesibil şi exact ce este nevoie după câteva beri“.

„Cred că este cel mai bun exemplu pentru a convinge oamenii din diferite ţări, care nu au mâncat niciodată preparate filipineze, să devină curioşi şi să încerce şi altceva în afară de sisig“, a spus bucătarul.

Bourdain se bazează pe faptul că oamenii sunt suficient de deschişi încât să accepte să mănânce toate părţile din corpul unui porc, inclusiv pe cele pe care în mod normal le aruncă.

Bucătărie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite