Idee pentru weekend: ciorbă de vită cu borş de casă
0Consistentă şi potrivită meniurilor sănătoase pentru orice vârstă, carnea de vită poate fi ingredientul principal al multor mâncăruri delicioase. Iată câteva idei cum s-o prepari mai uşor! Pentru acest weekend îţi propunem o ciorbă de vită cu borş de casă.
Ingrediente
750 g carne de vită
1 ceapă mare
1 morcov
100 g ţelină
1 cutie roşii în bulion
1 ardei gras
2 cartofi
1 legătură
leuştean
2 linguriţe orez
500 ml borş de casă
boia dulce
piper
sare
Preparare
Tai carnea cubuleţe, o speli, o acoperi cu apă şi o pui la fiert. După ce dă în câteva clocote, o scurgi, o speli cu apă rece şi o pui din nou la fiert cu patru litri de apă.
Când carnea este aproape fiartă, pui legumele curăţate (mai puţin cartofii), spălate şi tocate mărunt şi laşi pe foc până când legumele sunt fierte.
Află reţeta completă de cirobă de vită pe clickpoftabuna.ro