Cum se prepară checul aperitiv cu măsline, caşcaval şi ciuperci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un mix interesant din ciperci, măsline, caşcaval, ou şi costiţă, checul aperitiv este o bună opţiune pentru zilelel în care prietenii vin neanunţaţi şi trebuie să facem ceva rapid pentru a pune pe masă.

Ingrediente

  • 400 g ciuperci
  • 5 linguri făină
  • 5 lingari iaurt
  • 50 g măsline feliate
  • 100 g caşcaval
  • 4 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 50 g costiţă afumată
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Toci ciupercile şi le căleşti putin în ulei până când scade apa lăsată, apoi le dai deoparte. Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare.

Amesteci gălbenuşurile cu iaurtul, adaugi făina, caşcavalul ras, ciupercile, măslinele, costiţa afumată şi tăiată, sare şi piper. Incorporezi albuşurile şi omogenizezi.

Torni compoziţia într-o tavă de chec tapetată şi ţii la cuptor până când se rumeneşte.

Poftă bună!

Sursă: restaurantedelux.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite