Cremă de zahăr ars cu portocale. Reţeta Elei Crăciun
0
Ella Crăciun FOTO Facebook
Ela Crăciun şi-a surprins publicul de pe social media cu o reţetă de cremă de zahăr ars cu portocală. Reţeta include şi apă de flori de portocal.
Ingrediente:
- 400 grame zahăr
- 8 ouă
- coajă de lămâie
- 1 litru lapte
- apă de flori de portocal
Mod de preparare:
Topim 200 de grame de zahăr. Atenţie să nu lăsaţi să se lipească de tigaie!
Într-un bol adăugăm ouăle, 200 de grame de zahăr şi coaja de lămâie. Apoi apă de flori de portocal şi 1 litru de lapte. Adăugăm compoziţia peste zahărul ars. Apoi băgăm la cuptor, pe o tavă în care am turnat două pahare cu apă.
Lăsăm la cuptor o oră şi un sfert la 180 de grade. Faceţi însă şi testul scobitorii să vă asiguraţi că este bine.