Cremă de zahăr ars cu portocale. Reţeta Elei Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ella Crăciun FOTO Facebook
Ella Crăciun FOTO Facebook

Ela Crăciun şi-a surprins publicul de pe social media cu o reţetă de cremă de zahăr ars cu portocală. Reţeta include şi apă de flori de portocal.

Ingrediente: 

  • 400 grame zahăr
  •  8 ouă
  •  coajă de lămâie
  •  1 litru lapte
  •  apă de flori de portocal

Mod de preparare:

Topim 200 de grame de zahăr. Atenţie să nu lăsaţi să se lipească de tigaie!

Într-un bol adăugăm ouăle, 200 de grame de zahăr şi coaja de lămâie. Apoi apă de flori de portocal şi 1 litru de lapte. Adăugăm compoziţia peste zahărul ars. Apoi băgăm la cuptor, pe o tavă în care am turnat două pahare cu apă.

Lăsăm la cuptor o oră şi un sfert la 180 de grade. Faceţi însă şi testul scobitorii să vă asiguraţi că este bine.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite