Ciorbă dobrogeană de porc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se prepară uşor, se poate folosi şi carne de vită sau oaie, dacă nu eşti neapărat mare mâncător de porc. Oricum, carnea se toacă, deci este bine să alegi carne proaspătă, pe care să o toci acasă, aşa este mult mai sigur.

Se prepară uşor, se poate folosi şi carne de vită sau oaie, dacă nu eşti neapărat mare mâncător de porc. Oricum, carnea se toacă, deci este bine să alegi carne proaspătă, pe care să o toci acasă, aşa este mult mai sigur.

Merge de minune cu ardei iute, fierbinte şi proaspătă. Cine doreşte, poate servi cu pătrunjel tocat mărunt deasupra, pentru o aromă mai bună. Este nemaipomenită şi o singură porţie este de ajuns pentru toată după-amiaza.


Ingrediente Ciorbă dobrogeană de porc:

– 300 de g de carne tocată de porc
– 4 cepe medii
– 1 morcov
– 1 ţelină
– 1 păstârnac
– 1 ardei gras
– Fidea
– 3 linguri ulei
– 200 g smântână
– 1 lămâie
– Sare

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite