Ce alimente nu trebuie păstrate în frigider. Îşi pierd gustul şi calităţile nutritive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu toate alimentele se păstrează în condiţii optime în frigider FOTO Shutterstock
Nu toate alimentele se păstrează în condiţii optime în frigider FOTO Shutterstock

Frigiderul este una dintre cele mai bune invenţii din toate timpurile. Este un loc sigur pentru depozitarea şi răcirea alimentelor şi a băuturilor. Însă, trebuie să fim atenţi la anumite produse, care s-ar putea să îşi modifice calitatea dacă vor fi păstrate la temperaturi scăzute.

Din dorinţa de a păstra alimentele proaspete cât mai multă vreme ai tendinţa de a le depozita pe toate în frigider. Multe dintre acestea, însă, nu trebuie să stea la temperaturi scăzute. Pe de altă parte, sunt unele alimente pe care le ţii în dulapurile din bucătărie, în cămară sau în balcon, deşi ele ar trebui să stea în frigider. 

Dar nu toate alimentele sunt prietene cu el, unele produse depozitate la temperaturi reci îşi pierd din gust, iar altele calitatea nutritivă.

Citeşte aici care sunt alimentele pe care nu trebuie să le păstrezi niciodată în frigider!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite