Bradul nu mai e la modă: Anna Wintour şi-a aruncat pomul de Crăciun, pentru că „făcea prea multă dezordine în casă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deranjată de mizeria din casă, Anna Wintour, redactorul-şef al publicaţiei „Vogue“, a decis să-şi arunce bradul de Crăciun înainte de 25 decembrie.

Profund dezamăgită de hotărârea mamei sale, Bee Shaffer a postat pe Instagram o poză cu mai multe plase de cadouri aşezate pe podea, în colţul camerei, cu următoarea descriere: „Mama a aruncat bradul înainte de Crăciun pentru că era prea dezordine“.

Redactorul „Bibliei modei“, în vârstă de 64 de ani, a petrecut 25 decembrie în locuinţa din New York, alături de soţul ei Shelby Ryan, şi fiica din prima căsătorie, Bee Shaffer. 

Presa străină motivează decizia surprinzătoare a Annei, argumentând că celebrul supeu, pe care ea îl ţine an de an, fusese deja organizat, prin urmarea bradul devenise o decoraţiune inutilă.

În afară de Bee, Anna mai are un copil din primul mariaj cu David Shaffer, pe nume Charles, în vârstă de 28 de ani.

Hotărârea Annei de a arunca bradul înaintea zilei de Crăciun vine după o altă decizie la fel de drastică. În luna septembrie, Wintour a renunţat la pictorialul pe care îl pregătise cu Miley Cyrus, din cauza show-ului de câteva minute susţinut de artistă la gala MTV VMA.

Anna Wintour, alături de fiica ei Bee Shafer

image

Deşi a ales-o pentru numărul din decembrie, pentru a o prezenta drept noua emblemă a modei, perfecţionista Anna Wintour şi-a schimbat opţiunea după ce a urmărit prestaţia erotică a lui Miley, de la MTV. 

„Anna a considerat că totul a fost dezgustător“, a declarat atunci un apropiat pentru showbizspy.com. „A ales o altă direcţie pentru noul număr“, a mai zis aceeaşi sursă.

Citeşte şi:

FOTO Prezentarea care a stârnit indignare la Săptâmâna Modei de la New York

VIDEO Anna Wintour, ambasador în modă sau în politică?

Lucruri pe care nu le ştiai despre Anna Wintour: de la salariu până la copii 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite