VIDEO Revoluţia electrică: Tesla Model S a zdrobit Aston Martin Rapide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Tesla
FOTO Tesla

Profitând de recenta lansare a limuzinei Tesla în Europa, britanicii de la Autocar au realizat un comparativ între aceasta şi un model foarte popular în Marea Britanie, Aston Martin Rapide.

Minunea pe roţi proiectată de excentricul Elon Musk nu este la prima ispravă de acest gen, ea reuşind să bată chiar şi un BMW M5 într-un controversat videoclip apărut pe internet, realizat de publicaţia americană Automobile.

De data aceasta, luxosul sedan american a fost pus faţă în faţă cu un model ce se zbate în anonimitate, în ciuda brandului celebru pe care îl reprezintă: Aston Martin Rapide. Deşi pierde în faţa limuzinei britanice la capitole ce ţin de calitatea materialelor sau a fabricaţiei, Tesla Model S recuperează acolo unde contează: rentabilitate şi performanţă pură, în ciuda folosirii unui sistem de propulsie aflat încă în stadiul de pionierat. Şi pierde un comparativ realizat de jurnalişti englezi, cunoscuţi în toată lumea pentru fanatismul de care dau dovadă când îşi apără mărcile naţionale.

Tesla Model S are ca preţ de pornire pentru Germania suma de 71.400 de euro, în timp ce vârful de gamă Signature Performance costă nu mai puţin de 109.150 euro.

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite