O maşină s-a ciocnit cu un autocar plin, în apropiere de Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost rănit, duminică seară, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit pe DN 17, la câţiva kilometri de Bistriţa, de un autocar în care se aflau 22 de persoane, care venea din Italia şi se îndrepta spre Chişinău, arată Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, Marius Rus, a declarat pentru Mediafax că accidentul s-a petrecut duminică seară pe DN 17, după ce un autoturism în care se afla doar şoferul s-a ciocnit de un autocar în care erau 22 de persoane.

"Şoferul a rămas încarcerat. A fost scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii, el fiind transportat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă la spital. O femeie de 33 de ani din autocar a făcut un atac de panică. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat să fie transportată la spital. Dintre pasageri, ceilalţi nu au păţit nimic", a declarat Marius Rus.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Pop, a declarat că autocarul venea din direcţia Cluj şi se îndrepta spre Chişinău, iar în el se aflau 22 de persoane care s-au îmbarcat din Italia.

"În autocar erau 22 de persoane care s-au îmbarcat din Italia, veneau din direcţia Cluj şi se îndreptau spre Chişinău. Maşina cu care s-a ciocnit autocarul mergea dinspre Bistriţa spre Cluj, respectiv din sens invers, şi a intrat pe contrasens pe banda pe care circula autocarul. Poliţiştii aflaţi la faţa locului vor stabili cauzele accidentului", a declarat Pop.

În zonă, circulaţia a fost blocată pe DN 17, dar întrucât accidentul s-a petrecut în apropierea intersecţiei între DN 15 A şi DN 17, unde există o legătură între cele două drumuri, poliţiştii au direcţionat tot traficul prin zona respectivă.

DN 17 face legătura între Transilvania şi Moldova, iar DN 15 A între Bistriţa şi Reghin. Cele două drumuri se intersectează la câţiva kilometri de Bistriţa.

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite