Un autocar cu 22 de moldoveni ce venea din Italia, implicat într-un accident în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe DN17 din România FOTO Arhivă Adevărul
Accidentul a avut loc pe DN17 din România FOTO Arhivă Adevărul

Un bărbat a fost rănit, duminică seară, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit pe DN 17 din România, la câţiva kilometri de Bistriţa, de un autocar în care se aflau 22 de persoane, care venea din Italia şi se îndrepta spre Chişinău, potrivit Mediafax.

Marius Rus, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa a declarat că accidentul s-a produs după ce un autoturism în care se afla doar şoferul s-a ciocnit de un autocar în care erau 22 de persoane.

"Şoferul a rămas încarcerat. A fost scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii, el fiind transportat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă la spital. O femeie de 33 de ani din autocar a făcut un atac de panică. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat să fie transportată la spital. Dintre pasageri, ceilalţi nu au păţit nimic", a declarat Marius Rus, citat de Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Pop, a declarat că autocarul venea din direcţia Cluj şi se îndrepta spre Chişinău, iar în el se aflau 22 de persoane care s-au îmbarcat din Italia.

DN 17 face legătura între Transilvania şi Moldova, iar DN 15 A între Bistriţa şi Reghin. Cele două drumuri se intersectează la câţiva kilometri de Bistriţa.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite