Skoda aplică tratamentul "Monte Carlo" şi versiunii Fabia Combi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Carscoop
FOTO Carscoop

În afara debutului oficial al noii generaţii a modelului Octavia, Salonul Auto de la Geneva a înregistrat şi lansarea unei ediţii Monte Carlo a variantei Fabia Combi.

Succesul bifat de Fabia Monte Carlo, aflată la vânzare din 2011, i-a împins pe oficialii mărcii din Mlada Boleslav să adopte pachetul exterior şi pentru varianta Combi a maşinii. Astfel, Skoda a prezentat la Geneva ediţia Fabia Combi Monte Carlo, automobil ce aduce în plus faţă de un Combi normal doar aspectul sportiv dat de kit-ul de caroserie.

Îmbunătăţirile aduse exteriorului presupun jante de 16 inci, suspensie sport, geamuri şi lentile pentru faruri fumurii şi un discret eleron în partea posterioară. În plus, pachetul Monte Carlo presupune şi o serie de culori noi, care să-l pună în evidenţă. Fotografia din antet prezintă o Fabia colorată în Race Blue, probabil una din cele mai dorite nuanţe ale kit-ului.

Din păcate, adoptarea unui pachet exterior mai sportiv pentru Combi nu presupune şi o serie de modificări de ordin tehnic, maşina beneficiind de acest kit indiferent de motorizare.

Auto


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri