„Ofertă“ de nerefuzat de la Dacia: ploscă plină cu apă caldă. Pe cine ia peste picior producătorul de mașini

0
Publicat:

Producătorul de mașini Dacia vine cu o ofertă de nerefuzat. Clineților le este oferită o ploscă plină cu apa caldă, o aluzie la producătorii de mașini care pun la dispoziția șoferilor scaune încălzite, contracost, în Marea Britanie.

Plosca plină cu apă caldă de la dacia FOTO Facebook Dacia
Plosca plină cu apă caldă de la dacia FOTO Facebook Dacia

Anunțul este o ironie la adresa BMW care oferă scaune încălzite pe unele dintre modelele sale printr-un abonament care în Marea Britanie costă 15 lire pe lună. Strategia de marketing a celor de la Dacia a fost bine gândită, relatează libertatea.ro, citând ThisIsMoney.  

"Producătorul de mașini Dacia vine în salvarea șoferilor înfrigurați de pretutindeni în aceste luni reci și dă gratuit sticle de apă caldă, denumite „Salvatorii scaunelor încălzite”, se arată în comunicatul transmis de constructorul de mașini.

Dacia, marca românească deținută de Grupul Renault a declarat că oferta de butelii de apă caldă gratuite face parte dintr-o încercare de „a-și evidenția opoziția față de tendința din ce în ce mai largă a industriei de a percepe consumatorilor un abonament pentru a accesa funcțiile deja existente pe mașină”.

Dacia oferă scaune încălzite ca parte a echipării de top de pe modelele Jogger, Duster și Sandero Stepway.

Patru noi modele, pregătite în următoarea perioadă

Responsabilii Dacia au planuri mari în perioada următoare și pregătesc cel puţin patru noi modele după anul 2024, iar primul dintre acestea va fi viitorul Duster III. 

„Miza este să creştem în Europa în clasa compactă. Dacă acum un SUV compact poate fi cumpărat cu 25-30.000 de euro, după Euro 7 va putea fi cumpărat cu 30.000 – 40.000 de euro şi de aceea avem aşteptări mari de la Bigster din 2025. Viitorul Duster va veni în 2024. Am mers spre clasa A cu Spring, iar mai departe vom veni cu două noi modele compacte, dar nu dăm mai multe detalii acum”, a declarat recent Xavier Martinet, director marketing, vânzări & operaţiuni la Dacia.

Oficialul a mai explicat și că obligativitatea normelor Euro 7, noile sisteme de creştere a siguranţei necesare pentru a obţine punctajul maxim de 5 stele la testele EuroNCAP, vor duce la o creştere accelerată a preţurilor după 2025, însă Dacia va veni cu noi modele care să se apropie de valorile actuale.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite