Cum arată cel mai scump Duster din Europa. A fost transformat de o companie din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Modelul modificat are două ţevi de eşapament şi 150 de cai-putere FOTO: Carpoint
Modelul modificat are două ţevi de eşapament şi 150 de cai-putere FOTO: Carpoint

Carpoint, o companie din Germania specializată în modificări spectaculoase de automobile, vinde pe site-ul său zeci de modele modificate ale producătorului Dacia, iar cel mai scump autoturism vândut este un Duster.

În România, cel mai scump Duster ajunge cu dotări suplimentare în jurul sumei de 23.000 de euro. Cel mai scump Duster din Europa este vândut însă pe site-ul companiei germane Carpoint. Automobilul, ce poartă numele Duster Prestige Carpoint Edition, a fost modificat spectaculos în Germania şi se vinde într- ediţie limitată, costând 28.490 euro.

Modelul Duster transformat de nemţi şi oferit la vânzare este pe benzină, are cutie automată, motor de 1.332 cmc şi 150 cai-putere.

Vehiculul are culoarea Arizona Orange, printre dotările sale numărându-se climatizarea automată, geamuri electrică, cameră multi-view, cameră video pentru marşarier, scaune încălzite şi senzor de lumină. Ediţia Carpoint a modelului Duster include printre altele jante din aliaj de 19 inchi, sistem de evacuare cu două ţevi de eşapament, antenă tip rechin şi praguri din oţel inoxidabil.

cel mai scump duster 01 foto carpoint

Mai trebuie spus că pe site-ul web al companiei germane Carpoint sunt la vânzare 62 de autoturisme Dacia, cel mai ieftin model fiind o Dacie Sandero vândută cu 4.490 euro.

Firma Carpoint a fost înfiinţată în 2007 şi are sediul în oraşul Neukirchen-Vluyn, aflat în Vestul Germaniei.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Nemţii de la Prior Design transformă Dacia Duster într-un răpitor feroce FOTO

Cât costă cel mai scump Duster Pick-Up. A fost transformat spectaculos de o firmă germană EXCLUSIV

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite