Articolul care a înfuriat Marea Britanie: „Orice femeie care vrea să fie frumoasă (ca mine!) trebuie să ţină dietă o viaţă întreagă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Englezoaica Samantha Brick a făcut apologia taliei subţiri şi a unui „regim de viaţă“ care să încurajeze pierderea de kilograme, reuşind astfel să stârnească furia internauţilor, indignaţi de discursul său exagerat.

Mai bine de 1.800 de persoane au comentat la articolul lui Brick de pe site-ul „Daily Mail“, în care ea povesteşte: „Am leşinat o dată de foame – o problemă minoră, eclipsată de faptul că mereu am avut succes la bărbaţi“.

„La facultate, am inventat regimul Polo (bomboane englezeşti cu mentă). Mâncam un pachet de bomboane la micul dejun şi altul la prânz“, relatează ea, adăugând totuşi că, deşi regimul era eficace, l-a  întrerupt din cauza unor probleme cu dantura.

Am 40 de ani şi ţin regim de 30. Logica este simplă : orice femeie care se respectă vrea să fie slabă, iar ca să fie slabă, trebuie să fie la regim toată viaţa ei“, scrie jurnalista independentă, pentru care acumularea de kilograme în plus este „cel mai important eşec“ pentru o femeie.

„Pentru a evita tentaţiile culinare, mi-am propus să închiriez o casă fără bucătărie“, povesteşte ea.

Soţul ei „nu ar tolera o soţie grasă“:  „mi-a spus că, dacă mă îngraş, căsnicia noastră se termină. De ce altă motivaţie mai am nevoie?“, întreabă ea. 

În Marea Britanie, 1,6 milioane de persoane suferă de anorexie, iar 20% sunt de sex masculin. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite