Animale preferate în funcţie de zodie: ce spun astrele că ţi se potriveşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă te-ai decis să aduci în familie un animal de companie, dar nu ştii ce alegere să faci, astrologia are câteva recomandări pentru fiecare semn zodiacal. Iată care sunt animalele preferate în funcţie de zodie.

Fiecărei zodii i se potriveşte un anumit animal de companie, iar acesta ar trebui să fie un criteriu în alegerea lui, recomandă astrologii. Analizând influenţele astrelor, aceştia au creat o listă a animalelor preferate în funcţie de zodie:

Berbec

Nativii născuţi în zodia Berbecului sunt firi energice şi impulsive, aşa încât ar trebui să aleagă un animal de companie pe măsura temperamentului lor, notează astrovera.com. Rasele energice şi jucăuşe de câini, cum sunt Beagle, Dachshund sau Golden Retriever li se potrivesc cel mai bine.

Animale preferate în funcţie de zodie: Taur

Nativii din zodia Taur iubesc animalele de dimensiuni mari, blânde şi pufoase, precum un câine din rasa Collie sau o pisică siberiană. Taurii îşi dedică mult timp şi răbdare creşterii animalelor şi nu au nicio problemă dacă acestea sunt mai dificile ori pretenţioase.

Gemeni

Din păcate, nativii din zodia Gemeni se plictisesc destul de repede de animalul de companie, aşa încât cea mai bună alegere ar fi unul care să nu le solicite prea mult timp şi atenţie. Un acvariu cu peşti ar fi cea mai bună opţiune pentru ei.

Rac

Dintre toate semnele zodiacale, nativii din zodia Rac sunt cei mai mari iubitori de animale. Ei se ataşează foarte uşor de necuvântătoare şi se dedică lor trup şi suflet, considerându-i adevăraţi prieteni. Racii au nevoie de un animale de companie afectuos, câinii fiind poate cea mai inspirată alegere în cazul lor.

Animale preferate în funcţie de zodie: Leu

Nativilor din zodia Leu le place să-şi etaleze animalele de companie. Un câine de rasă cu pedigree, pe care să-l ducă la toate expoziţiile chinologice ar fi o opţiune foarte bună pentru ei. Leilor le place să dreseze animale şi dau dovadă de multă răbdare în acest sens.

Fecioară

Hamsterii, broaştele ţestoase şi, în general, animalele de dimensiuni mici sunt potrivite nativilor din zodia Fecioară. Ei sunt foarte atenţi cu animalele de companie, având grijă să le hrănească şi să le dea apă.

Animale preferate în funcţie de zodie: Balanţă

Pentru ca animalul de companie să fie pe placul nativilor din zodia Balanţei, el trebuie să fie în primul rând frumos. De asemenea, este important să nu aibă prea multă energie, aşa încât pisicile sunt cea mai bună variantă pentru Balanţe.

Scorpion

Nativilor din zodia Scorpion le plac animalele de companie active, energice, aşa cum sunt şi ei. Dacă doriţi să le oferiţi un câine, alegeţi un Fox Terrier sau un Cocker Spaniel. Scorpionilor le plac, de asemenea, animalele exotice.

Animale preferate în funcţie de zodie: Săgetător

Săgetătorii iubesc orice vietate, dar cele prietenoase şi energice li se potrivesc foarte bine. Rasele de câini recomandate nativilor din zodia Berbec sunt o bună opţiune şi pentru Săgetători. Aceştia iubesc, de asemenea, caii.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn preferă animalele care nu le solicită prea multă atenţie. Papagalii peruşi şi nimfe sunt cele mai bune alegeri pentru această zodie.

Animale preferate în funcţie de zodie: Vărsător

Nativii acestei zodii privesc animalele de companie ca pe un experiment ştiinţific, fiindcă le place să le analizeze obiceiurile. De aceea, Vărsătorii nu-şi doresc un animal frumos ori cu pedigree, ci unul neobişnuit, exotic.

Peşti

Animalele rănite sau abandonate pe stradă sunt prima opţiune a nativilor din zodia peşti. Acestora nu le pasă dacă animalul de companie este frumos, de rasă, prietenos ori dacă are pedigree, pentru că îşi doresc doar să-l îngrijească. Un câine sau o pisică adoptată de pe stradă îi va face fericiţi. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite