Articol publicitar

Alegerea mobilierului de baie - Sfaturi şi idei

0
0
FOTO germanquality.ro
FOTO germanquality.ro

Uneori acordăm mai puţină importanţă mobilierului pentru baie, iar din dorinţa de a economisi alegem piese de o calitate mai slabă. Acest lucru nu este recomandat, cu atât mai mult cu cât mobilierul ales trebuie să facă faţă cu brio mediului din baie, în special umezelii crescute.

Întrebarea cea mai des întâlnită este cum poţi lua o decizie de care, la final, să fii mulţumit atât din punct de vedere estetic, funcţional, cât şi financiar? Îţi prezentăm mai jos câteva dintre criteriile de care ar trebui să ţii cont:

Bugetul alocat

Raportul calitate-preţ este unul dintre criteriile de bază în alegerea mobilierului. Aceasta joacă un rol destul de important de cele mai multe ori. Bugetul trebuie stabilit de la început în funcţie de necesităţile tale. Calitatea finisajelor, designul pe care îl doreşti, numărul de obiecte şi dimensiunile sunt elemente ce influenţează bugetul alocat spaţiului pentru baie. Recomandarea noastră este să nu faci rabat de la calitate pentru a salva bani, având în vedere că este o cameră utilizată foarte des. În plus, pe piaţă există o gamă variată de modele, pentru a satisface diferite cerinţe.

Materialul din care este realizat

Cel mai utilizat material pentru mobilierul din baie este MDF-ul, urmat de PAL sau lemn stratificat. De asemenea, vopsele poliuretanice folosite pentru anumite game de mobilier au o rezistenţă extrem de crescută la mediul umed. Alege cu atenţie materialul şi ia în considerare faptul că un material de calitate va implica un cost puţin mai mare, dar care merită în totalitate.

Dimensiunea băii

Mobilier pentru băile de dimensiuni reduse - Posibilităţile de amenajare pentru o baie mică sunt mai reduse, însă nu este o sarcină imposibilă. Important este să reuşeşti să reuşeşti să creezi un spaţiu util şi armonios în acelaşi timp. Fiecare centimetru trebuie utilizat inteligent, fără ca baia să pară încărcată!

Dulapurile suspendate, rafturile şi poliţele sunt o variantă utilă şi elegantă pentru a câştiga spaţiu de depozitare. Amplasate în zone cheie, cum ar fi deasupra vasului WC, vor eficientiza din plin spaţiul. Indiferent de dimensiunile băii, din aceasta nu trebuie să lipsească un dulap cu oglindă şi unul ca bază de lavoar.

Mobila

Mobilier pentru băile de dimensiuni mari - Posibilităţile de amenajare pentru o baie mare sunt, fără îndoială, numeroase. Ai o plajă mai mare de obiecte de mobilier dintre care poţi alege, în funcţie de necesităţile fiecărui membru al familiei. Seturile de mobilier (suspendate sau pe sol), lavoarele duble, căzile freestanding sunt doar câteva dintre obiectele pe care le poţi include în baie.

Mobila

Stilul mobilierului

Aici vorbim doar despre gusturile personale şi stilul de amenajare pe care l-ai ales şi pentru celelalte camere din locuinţă. Dacă preferi stilul clasic poţi merge pe varianta obiectelor de mobilier din lemn stratificat. Pe de altă parte, simplitatea stilului minimalist o vei obţine cu piese din MDF, în culori uni.

Acordă atenţie şi culorilor. Nuanţele mobilierului trebuie să fie în ton cu celelalte elemente (gresie, faianţă, obiecte sanitare etc.) pentru a crea un spaţiu echilibrat din toate punctele de vedere.

Recomandări seturi de mobilier

Dacă nu ştii de unde poţi achiziţiona toate piesele de care ai nevoie, poţi alege mobilier baie de la GQS German Quality, cel mai mare magazin online de obiecte sanitare. Raportul calitate-preţ este respectat, iar gama din care poţi alege este cuprinzătoare, astfel încât să mulţumească preferinţe variate.

Mobila

Aşadar, atunci când alegi calitatea înainte de toate, ai siguranţa că te vei bucura timp îndelungat de achiziţia făcută!

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite